Tiistain reenit lähdin tekemään Kipille uudelle kentälle. Aloitettiin luoksetulon pysäytyksillä. Pallolla pysäytyksiä vaihdellen seiso -maahan. Huutelin myös "käsky"ä itse itselleni. Seisomiset olivat hyviä, maahan menoista haluaisin napakampia. Sitten pallon perään hypätessään Kipi onnistui jotenkin sotkeentumaan jalkoihinsa ja teki kuperkeikan oikean ranteen ja olan yli. Eipä se tietenkään mitään sanonut taikka kipua näyttänyt.

Vaihdettiin rauhallisempiin liikkeisiin. Metallikapulan noutoja herkulla hetsaten. Osa onnistui hyvin, jos Kipi nosti kapulan vinottain, mutta suoraan oleva kapula tärisi hampaita vasten. Vauhtia en saanut palautuksiin, ehkä kuperkeikka kuitenkin vaikutti.

Tunnari hyvin paitsi etuhammasnosto puuttui. Muisteltiin pelkkää nostoa.

Lopuksi tein nämä kolme liikettä putkeen. Luoksetulo hyvin, metalli huonolla vauhdilla ja tunnari super. Heittelin nameja. En uskaltanut enää pallolla riehua.

Kotimatkalla päätin päästää Kipin irti pieneen metsikköön. Se lähti ihan sata lasissa pusikkoon. Ihmettelin, että olipas sillä hätä, kunnes tajusin rusakon pinkovan edellä. Arvatkaas tuliko Kipin metsä asiat hoidettua! Ei tasan tullut #R(=ZZ%/""Ö**W&¤

Kotiin päästyämme tutkin ranteen ja olan. Ranteessa karvaton laikku mihin oli tulossa mustelma, olassa ei mitään näkyvää. Laitoin ranteeseen ideaalisiteen kiristykseksi ja kylmä paketin. Nyt sitten seuraillaan. Tää ei ole totta; missä on kaikki Kipin suojelusenkelit. Lomautettuna, vapaa päivillä, vuosilomalla vai? Heti takaisin hommiin, please, Kipi tarvii teitä!