Viikolla aamuruoka reenit ovat olleet kaukoja. Miten se on nyt niin vaikeaa saada tekniikka takaisin! Hinkataan...

Iltaruoka reeninä on ollut tunnari. Koska tunnari tahtoo mennä koheltamiseksi, olen tehnyt pienillä väleillä ja mitä erilaisemmilla kuvioilla. Ensimmäistä kertaa Kipi toi kaksi kapulaa kerralla. Hinkataan...

Lauantaina kotipiha reeneissä tehtiin metalli hyppy noutoa. Ensin hetsasin herkkupurkilla. Vähän oli nihkeää. Sitten leikittiin pallolla pelkkää hyppyä ja heti perään metalli nouto. No, nyt oli asenne kohdallaan.

Sitten tunnaria. Kaadoin n.50 kapulaa kasaan. Ensimmäisen haettavan laitoin lähelle. OK. Toisen laitoin kasan reunimmaisten väliin. OK. Sitten levitin kasaa ja haettava oli muiden päällä. OK!!! JEESSSS. Nyt ei Kipi koheltanut ja nenänkäyttö oli super hienoa!

Lopuksi leikittiin vielä metalli hyppy noutoa.

Sunnuntai aamuna kentällä. Lähtiessä mietin mennäkkö nurmikentälle vai hiekalle. Nurmi on märkää ja liukas, joten päätin pysytellä hiekalla enempien kuperkeikkojen välttämiseksi. Aloitettiin luoksetulon pysäytysten tarkistuksella. Seisominen hyvin, makuu valuu. Sitten hinkattiin sitä makuulle menoa. Piti ihan isoilla kirjaimilla kertoa Kipille, että mitä tässä haetaan. Lopulta saatiin parempia aikaiseksi.

Sitten ohjatun merkille menoa. Vain se ensimmäinen oli huono! Noudot molemmilta puolin, niissä ei huomautettavaa.Leikittiin sitten merkillemenoa.

Kaukoissa edelleen se sama tekniikka virhe. Väänsin sen rautalangasta ja näyttäisi lamppu syttyneen Kipi päässä. Josko nyt päästäisiin siitä virheestä yli.

Tunnari pitkillä väleillä oli hieno. Maltillinen ja tarkka.

Olin palkannut nameilla tai pallolla.Nyt haettiin repusta frisbee ja tehtiin luoksetuloa. ja z-kävelyn pysähdyksiä.Kummastelin vauhdin hyytymistä ja vaadin palautuksiin kunnon vauhdit. Kotona syy sitten paljastui. Takajalan kintereessä karvaton verinen reikä. Voihan per''''e. Nää sais jo riittää!!!