Kun aloin käydä koulutuskentällä Sissin kanssa meidät ohjattiin toko-ryhmään. Olimme jo liian taitavia aloittelevien pk-koirien ryhmään Hymy Koulutusohjaana toimi Iia Salo, joka sitten potki minut ensin möllikisoihin ja sitten virallisiin. Loppu onkin historiaa! Fb:n kautta sain Iialta viestin, että reenattaisiinko yhdessä? Reeniseura on aina tervetullutta. Näin se ympyrä sulkeutui. Koirat ovat vaihtuneet, säännöt muuttuneet, mutta meidän jutut pysyneet samoina!

Vicin kanssa leikittiin ensin yhdenlelun leikkiä. Edes Kipin haukku veiressä ei keskeyttänyt pikkitypyn hauskan pitoa. Sitten tehtiin pari luoksetuloa; n 10 metrin matkalta. Parin askeleen seuraamista. Istumista, maahan menoa leikkien ja kakeina. Loppuun uudelleen leikkiä.

Kipin kanssa ensin seuraamista missä kaikki vauhdit, käännöksiä, peruuttamista ja askel siirtymiä. Viimekerran vietin nosto näkyi Nauru Sitten kaikki jäävät: maahan ja seiso hienot, istuminen aavistuksen hidas. Luoksetulo pysäytyksillä loppu vauhdista palkaten. Merkkileikkiä loppuun.

Keskiviikko aamulenkillä löytyi hyvä pälvipaikka metsänreunasta mihin tein Vicille 20 metrin makkarajäljen. Jälkeä ajaessamme huomasin, etten ollut ollut tarpeeksi huolellinen jäljen suoruudessa ja askelten rivissä. Täytyy keskittyä paremmin!

Vici imuroi ahneesti nakkeja, eikä ensin oikein olisi jättänyt löytöpaikkaa vaan tarkisti  ja tarkisti onko lisää. Pienellä pannasta ohjauksella vein pentua eteenpäin. Kun maastossa oli pieni nousu sai Vici hajun seuraavaset nakista ja homma selkiytyi. Muutama viimeinen askel oli jo omatoimista etenemistä. Nauru

Kipille tallasin esineruudun 15x30 metriä. Kolme esinettä. Into meni yli älyn! Ei haittaa, esineet nousivat ja vauhtia riitti. Kevään piikkiin ilottelua!

Näin sitä on taas palattu alkeisiin ja toisaalta jatketaan siitä mihin syksyllä jäätiin! Hienoa Nauru