Perjantaina (16.3) olitiin Vesan ja Marskin kanssa koulun kentällä. Vici reenasi leikkimistä. Kahden lelun leikki uusilla hienoilla pörröpatukoilla ei sujunut yhtään. Penska omi toisen eikä välittänyt yhtään minun hillumisestani toisella. Muutettiin leikki tyyliä yhdelle lelulle. Kotona on jo leikitty näin, eli vaatimusta on lisätty. Leikki jatkuu vain jos Vici tuo lelun käteeni. Tämä onnistui hienosti ensi kertaa ulkona!

Sitten sivulla seuraamista. Mahtava kontakti ja keskittyminen. Nami palkkaa.

Luoksetuloja pari, ensimmäistä kertaa ulkona. Sisällä on tehty muutaman kerran n. 5 metrin luoksetuloja. Vici jää istumaan käskyllä ja odottaa nätisti kutsua. Lujaa!! namia

Paikalla makuuta n.1min ja paluussa kiersin takaa. Rauhallinen! namia

Lopuksi vielä leikittiin. Sekin onnistui ensimmäistä kertaa. Aikaisemmin jos olin antanut namia ei Vici enää kiinnostunut lelusta. Jes, me edistytään hienosti!

Kipillä oli moodin vaihtoa. PK-seuraamiseen haen hiukan enemmän viettiä. Pohmopatukka roikkui olkapäälläni valmiina lentämään halutunlaisesta seuraamisesta. Tahtotila kyllä nousi. Vesku sanoi Kipin kiertyvän jalkoihini. Hiukan näkyvissä oleva palkka sai aikaan edistämistä, mutta puutuin vain kaikkein karkeimpaan virheeseen mikä tuli juoksuun lähdössä.

Sitten vauhti noutoja eri matkoista palautuksessa palkaten. Yksi koko liike. Vauhtia tuli, muttei onneksi puremista!

Loppuun eteenlähetys lelulle.

Torstai (22.3) lähdin koulun kentälle juoksuttamaan koiria, kun oma terveys ei kestä lenkkeilyä.

Reenattiin Vicin kanssa yhden lelun leikkiä, hauskaa oli. Nyt leluna narupallo. Sitten sivulla seuraamista ja yhden askeleen siirtymistä, namia. Luoksetuloja pari. Ensimmäisessä aavistuksenomainen varaslähtö mihin en puuttunut. Toisessa sitten selvästi varasti ja siitä palautin. Hyvin Vici kestää palauttamisen eikä myöskään jumita. Paikalla makuu ja paluussa menin ensin taakse. Sitten vielä leikkiä.

Kipin kansa jääviä liikkeitä pallopalkalla. Pientä seuraamista. Pari eteenläheystä, ensin maahan menosta palkka ja sitten palkalle. Lopuksi pallon heittelyä ja molemmat juoksivat.