Kiirastorstai: Aamupäivällä mummu kävi tervehtimässä meitä. Vicistä näkyi sen välinpitämättömyys vieraita kohtaan. Ei tunkenut syliin niinkuin Kipi, mutta herkku kyllä kelpasi. Eikä protestoinut vaikka mummu nosti syliin. Mummun kommentti oli:" Sehän on kuin Sissi!"

Illalla koululla reenaamassa Veskun kanssa. Jouduttiin jäämään parkkikselle, kun viimeisiä lumia ei oltu aurattu mistään muualta. Kipi aloitti eteenlähetyksellä ilman mitään alkuvalmisteluita. Lujaa liukastellen maahan käskyyn asti! Pallopalkkaa. Sitten tehtiin seuraamisen pitkä sivu minkä täyskäännöksessä pudotin pallon. Uusi eteen lähetys pallolle. Sitten tehtiin merkille lähetyksiä. Oli kyllä tahmeaa! Hetsaamalla sain vauhtia. Ajatuksena oli ollut ottaa noudon suuntia, mutta nyt meni merkin jankkaamiseksi. Muutama nouto missä puututtiin kapulalla minuun koskemiseen. Lopuksi kaukokäskyt: voi pyhä jysäys mihin se tekniikka on hävinnyt! Sitten jankattiin seiso-> maahan ->seiso vaihtoa. Mielen nostattamiseksi loppuun pari merkille juoksua.

Tässä välissä liikkuroin Veskua ja Marskia. Kipi kiihtyi tapansa mukaan, mutta nyt se purki itseään syömällä Vicin remmin poikki! Kipin ensimmäinen tuhotyö on siis nähty!

Vici aloitti leikkimällä patukalla. Hienosti tulee käteen takaisin. Koska Kipin tekemisen katselu ja leikki nostattivat vireen korkealle, päätin koittaa leikkiä kahdella tunnarikapulalla. Muutama vaihto saatiinkin aikaiseksi. Tässä täytyy muistaa tyytyä vaikka vain yhteen palautukseen, ettei vire pääse muuttumaan. Sitten muutama istuminen ja maahanmeno. Luoksetulo istumaan jätöstä. Paikalla makuu n. minutti. Muutama perusasento ja loppuun leikkimistä.

Pitkäperjantai: Pitkän aamulenkin jälkeen lekittiin kotipihassa pallolla. Vicikin palautti pari kertaa tosi nätisti, mutta sitten omi pallon ja jäi järsimään sitä. Illalla hammastarkistus molemmille. Kipiltä poistin hammaskiveä; ei ollut paljoa. Viciltä oli lähtenyt ensimmäinen etuhammas alhaalta. Se siis siirtyi leikkikoulusta eskariin Nauru

Lankalauantai: Vietimme mukavan ulkoilu ja vierailupäivän Muroleessa Keijon siskon mökillä.Täydellinen kevätpäivä; aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämpötila oli +4. Kanavalla kävimme kiikaroimassa lintuja ja ihailemassa koskimaisemaa. Viciä ei huimannut yhtään sillan kaiteen vierestä tuijottaa alapuolella kuohuvaa virtaa. Kun me paistoimme nuotiolla makkaraa iski pikku koiralle väsy ja se alkoi kaivamaan itselleen nukkumapaikkaa. Nostin sen Keijon syliin nuotion lämpöön ja siinä oli hyvä ottaa päikkärit.

Palmusunnuntai: Ihan toimetonta oleilua. Pari pikku lenkkiä ja vähän sisällä leikkimistä.

Toinen pääsiäispäivä: Iltapäivällä lähdin koululle reenaamaan. Viipalekoulun päädyssä oli pieni alue, mikä oli suht tasainen eikä upottanut.

Kipi aloitti merkille menoilla. Nyt oli reipasta! Jes!! Sitten suuntia aivan lähellä takana olevilla kapuloilla huomioiden minuun koskemiset. Siinäkin lamppu syttyi ja saatiin nättejä palautuksia. Ruutu olikin sitten ihan hukassa. Sivusta sisälle, pysähdykset reunalle ja vaikka mitä! Eipä olla pariin kuukauteen tehty ja se näkyi! Tehtiin kutsu-ruutua, palkalle juoksua ja vaatimuksen kautta.....  Kakeissa tekniikka edelleen hukassa. Hinkattiin niitäkin. Tunnari oli hieno vaikkei etuhammasnostolla palautunutkaan. Jääviäkin tehtiin, mutta ilman apuohjaajaa niitä on vaikea kontrolloida.  Loppuun kilpajuoksua ruutuun.

Vicin kanssa aloitin leikkimällä ja yritin taas tunnarin palautusta. Ei nostanut neiti koira kapulaa. Perusasennot ja parin askeleen seuraamiset ihan jes! Ensimmäinen luoksetulo hyvä, mutta sitten uusinnan jättö alkoi tökkimään. Helpotin ja kävin palkkaamassa istumisesta. Leikittiin maahan menoja. Loppuun leikittiin lelun palautuksia.