Tampere KV tuomarina tervuilla kaikissa luokissa Olli Kokkonen. Kipi käyttöluokassa

5 vuotias tyypiltään erinomainen narttu jolla hyvä raajakorkeus, hyvä rungon pituus, tasapainoiset kulmaukset, hyvä luuston vahvuus, erinomainen eturinta, yhdensuuntaiset pään linjat, suuret korvat hiemän häiritsevät ilmettä, tiukka leikkaava purenta, liikkuu erittäin hyvällä askel pituudella mutta erittäin kapea askel takaa, oikea turkin laatu, varma rauhallinen käytös KÄY ERI 1

SA jäi saamatta suurten korvien ja hännän kääntymisestä koipien väliin. Tuomari sanoi, että arkahan koira ei ole, mutta hännän kääntö häiritsi. Hieno arvostelu kaiken kaikkiaan.

Muutenkin oli ainan mahtava No-How päivä. Kipin lapsista No-How Accident Pal  "Arttu" NUO ERI 1 SA vara-SERT. No-How Am I Little Myy " Myy" NUO ERI 1 SA PN 1 VSP SERT CACIP. Veli No-How Uncel Nemo "Nemo" AVO ERI 1 PU1 ROP CACIP. Eli Kipin tytär ja veli olivat vastakkain ROP-kehässä. PN2 ROP VET oli Kipin äiti No-How Look at Me "Pöty". Kasvattaja luokkaan Nina ilmoitti Pötyn, Nemon, Myyn ja Kipin. Tällä porukalla luokka voitto ja isoon kehään. Isossa kehässä tuomari ei tervuille juurikaan katsettaan luonut, mutta kokemusta saatiin. Minä esitin itse Kipin ja pääsin näin pyörähtämään myös kehässä. Myös maleissa No-How:t pärjäsivät, mutta tuloksia en arvaa lähteä kirjaamaan se verran outoa tuo sanasto minulle. Toivottavasti tervujen kohdalle oikein.

Kipin esiintymisen kuvasi Tiia Sutinen.

                                  1336895017_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 1336895125_img-d41d8cd98f00b204e9800998e