Keskiviikkona Saija teki meille voittaja luokan jäljen vanhenemaan ja haki meidät, kun olin päässyt töistä ja kampaamon tuolista kotiin.  

Jana oli 25 metriä. Jälki haastavassa maastossa kallioita ylös ja alas kuivassa metsässä sekä päättyi kalloin päälle aukealle ja tuuliselle paikalle. Kipi oli ihan PRO! Se ei kysellyt minulta apua kertaakaan, selvitti kulmat ja piikin hienosti. Kohdassa missä jälki meni kalliorinnettä jyrkästi ylös, jäi Kipi tasanteelle tarkistamaan moneen kertaan jäljen kulkusuunnan. Sitten se ratkaisi asian oikein ja hyppäsi seuraavalle tasanteelle. Vauhti oli ripeää, mutta maltillista. Kohdissa missä minun piti mennä varovasti alas odotti Kipi pää ylhäällä, mutta katse jäljelle päin lupaa jatkaa menoa.

Kyllä antoi uskoa meidän kykyihin suorittaa voittajan jälki! Iso kiitos Sailalle jäljestä ja tsemppauksesta!

Tämän jälkeen tehtiin vielä Tenhon ja Kipin kanssa ampumis sessio. Seuraamista ja paikallaolia sekä ihan vaan hengailua metsässä. Kuuroja noi otukset!

Kerkisin käydä kotona vaihtamassa reppuun tokovälineet ja ottamassa Vicin mukaan ja sitten ryhmälle seuraamis reenejä vetämään. Kipikin sai tehdä pätkän seuraamista mikä oli varsin mallikas suoritus. Reenien lopuksi oli vielä ampumis harjoittelua ryhmäläisten pyynnöstä. Kipi paikalla makuussa ja Vici Tainan autossa.