7.5 Vici  kävi ensimmäisen kerran osteopaatilla. Käynnin suu oli toinen takajalka minkä varpaat välillä kääntyväy sisäänpäin kävellessä. Matkalla Petrille mietin, että mitenköhän pikku-neiti antaa käsitellä itseään saatikka pysyy hoitopedillä. Sisälle mentiin vauhdikkaasti ilman arkailua. Petri teki heti asento tarkistuksia ja siinä Viciä hiukan jännitti. Kumartuuhan siinä vieras ihminen selän päälle varsin voimakkaasti ja vielä pitää kiinni. Sitten nostin Vicin pedille. Tyyppi istui ryhdikkäästi, kun selkää käsiteltiin.Pieni trikki löytyi ja aukesi helposti.

Sitten laitoin makuulle. Alun jännitys laukesi npoeasti ja Vici päätti ottaa kauneusunet, kun kerrankin hoidetaan pitkän kaavan mukaan. Viilee tyyppi Nauru

Selästä ei löytynyt muuta. Hienosti nikamat liikkuivat. Takajalkojen liikeradat olivat hyvät ja venytykset todella pitkät. SI nivel on vielä löysä, tottakai. Toisen takatassun jänne oli hiukan kireä, mutta löystyi käsittelyssä. Lopuksi Petri vielä katsoi likkeet lattialla ja tarkisti asennot. Petri kehui Vicin hyvin rakentunutta luustoa, hyvää lihaksistoa ja kevyitä liikkeitä. "Ei mikään rimpula vaan hienosti rakentunut koira!"