Maanantaina kotipihassa tein Kipille mielikuvan vahvistusta merkillä ja ruudussa olevalla makupala-alustalla. Kyllä sitä vauhtia löytyy, vaikkakin hiukan vaihtelevasti. Luoksetulon pysäytykset eivät parane yhtään. Z-kävelyn jääväy liikkeei eivät nekään muutu miksikään. Tunnari hieno. Metalli-hyppy.nouto ruokapurkilla hetsaamalla hieno, paitsi luovutukset vinoja. Voihan päääähhh!! Surkee fiilis.

Vicin kanssa ruutua pitkältä matkalta ja paikan vahvistusta. Luoksetuloa. Eteen istumisen tiiviydelle pitää alkaa tehdä jotakin, koska vauhdin kasvaessa törmää. Kakeissa seisomaan nousu ei ole Vicistä mahdollista.

Keskiviikkona ryhmän reenien aiheena ruutu. Aluksi Kipi näytti miltä kokonainen liike näyttää. Hienosti teki! Omalla vuorolla tein Kipille nopeita ruutuun->seiso->maahan kuuntelu harjoituksia. Lopuksi merkiltä kilpajuoksua ruutuun. Kipi voitti! Reenien päätteeksi tehtiin ryhän paikalla makuu, niin että koirat ympyrässä kuonot keskelle päin. Minä poistuin vinottain pusikkoon piiloon. Hyvin Kipi piti paikkansa.

Torstaina Iian kanssa päiväkodin nurmikolla. Tein Kipin kanssa luoksetuloa pysähdyksistä palkaten. Z-kävelyn ensin liikkeenä, siinä istu ja seiso vinot. Ruutu hyvin. Ohjatussa makupala-alusta merkillä toi hienot vauhdit. Suunnat selvillä. Kerran Kipi kääntyi keskimmäiselle, mutta kuunteli korjaus käskyn. Kakeissa eteni seiso->maahan vaihdossa. Hinkattiin läheltä.Metalli tasamaa noutona hyvin.

Vici aloitti noudolla. Neiti on sisäistänyt heitetyn kapulan vain muutaman laukan palautukseksi, ei tuo minulle asti. Seuraamiseen pitää alkaa lisätä matkaa. Ruutua matkalta ja paikan vahvistusta. Yritän edelleen sisäistää istumisen tekniikkaa eteenpäin.. Leikittiin maahan menoja.

Lauantaina koulun kentälle. Sopivasti osuin sadekuurojen väliin. Rakensin Kipille kentän valmiiksi ruutu+ makupala-alusta, merkki+ makupala-alusta, luoksetulon merkit, ohjatun kapulst ja z-kävelyn merkit. Sitten tein liikkeet "oikeassa" järjestyksessä
-seuraaminen hyvällä asenteella, palkkasin muutamasta perusasennosta ja juoksuun lähdöstä
-z-kävely ok, lopussa namia
-luoksetulo yllättäen palkkasin heittämällä nakkia pysähdyksistä
- ruutu hieno, vauhdikas
-ohjattunouto hyvin
-metalli tasamaanoutona herkkupurkilla hetsaten hieno
-tunnari hyvin
-kaket hiukan eteenpäin siirtymistä
Sitten jatkettiin luoksetulon nakki heittelyä. Merkille +ruutuun alustojen kanssa. Ohjattua. Lopuksi leikittiin ruutuun menoa pallopalkalla. Nyt oli todella hyvän mielen reenit!1

Vicin kanssa aloitin ruudulla. Samat kuviot eli matkaa ja paikkaa vahvistaen. Sitten nouto. Päätin kokeilla liikkeenä ja se kannatti. Luovutus hiukan vino, mutta siitä viis. Leikittiin jääviä sek
alaisessa järjestyksessä. Tein seuraamisesta seisomaan jäämisen. Hiukan epävarma pysähdys, mutta ei liikkunut. Luoksetulon kahta viimeistä askelta tehtiin namiohjauksella, että sain pysähdyksen hiukan väljemmäksi. Istumista eteenpäin, se on vaikeaa. Viimeiseksi paikalla makuu molempien kanssa. Vicillä epävarma perusasentoon nousu. Kipi oli pätevä.