Pohjois-Hämeen toko-piirinmestaruus järjestettiin Nokialla Menkalan kentällä. Samalla kisattiin epävirallisesta joukkuemestaruudesta.  Meidän joukkueessa mikana Sirpa ja vehnis Onni ALO, Mervi ja collie Kasper ALO sekä Merja ja tervu Kipi EVL. Alempien luokkien tuomarina toimi Juha Kurtti ja ylempien Ossi Harjula. EVL:ssä oli mukana 13 koirakkoa kisaamassa mestaruudesta. Liikkeet suoritettiin sekoitetussa järjestyksessä.

1) lähettäminen määrätylle paikalle..... merkille meno oli tosi hidas ja Kipi tuli seuraamiseen ensin väärälle puolelle
2) vapaana seuraaminen  9
3) luoksetulo, seisominen ja maahanmeno  8 vauhdit löysät, loppu perusasentoon siirtymisessä haukahti
4) seisominen, istuminen ja maahanmeno seuraamisen yhteydessä

Tästä poikki. Kipi oli muuten hyvässä mielentilassa, mutta jotenkin hitaan oloinen. Kentällä oli todella kuuma auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta.

5) ohjattu noutaminen
6) metalliesineen noutaminen esteen yli hypäten 9
7) kauko-ohjaus 8½  Kipi pysyi aivan paikallaan, maahan menot hitaita
8) tunnistusnouto 9

Aivan loistavasti meille, että tunnari oli viimeinen liike. Pääsin antamaan Kipille superherkkua onnistumisesta. Se todella haisteli hyvin ja palautti etuhampaissa loppuun asti!

9) istuminen ryhmässä 2 min 10
10) paikalla makaaminen häirittynä 4 min  8 maahanmenoon tarvittiin kaksi käskyä

Pisteitä yhteensä  278 ja 6 sija.  Oma tavoite ykköstuloksesta ja hyvästä mielentilasta täyttyi :) Joukkuekavereilla sujui myös hienosti Mervi &Kasperi 190,5 pistettä ja Sirpa &Onni 193 pistettä. Joukkue pisteet 661,5 ja joukkue-mestaruus !! Hyvä PKY !!