No-How Call It A Dream Nokia ROP, Merja PKY Vuoden koulutusohjaaja ja No-How Unique n'Smart 1. rm-TOKO, 1. piirM TOKO-joukkue, 1.rM pk-joukkue


Kipin kanssa tehtiin vuonna 2012

Jälkikokeissa kävimme kolmesti tuloksena kaksi kakkostulosta ja yksi tulokseton koe. Lisänä rotumestaruus 4. ja rotumestaruus joukkue kulta "Pirkanmaan kepinpurijat"- joukkueessa.

TOKO-kokeissa kävimme seitsemän kertaa. Viisi ykköstulosta 268,5-297 pisteiden välillä ja kaksi kakkostulosta 226,5-237,5. Lisänä Rotumestaruus ja piirinmestaruus joukkue kulta "PKY"-joukkueessa. Joukkue koostui omista oppilaista mikä vielä lisäsi sen tunnteellista arvoa.SM-ssä kävimme myös kokemusta hankkimassa.

Näyttelyura sai lopun erikosnäyttelyssä Kangasalalla. Viides erikoistuomari ja EH. Kipin näyttelyt olivat varmaankin siinä. Katsotaan kolmen vuoden päästä, kun veteraani ikä täyttyy.

Alkuvuodesta Kipin "pikkusiskoksi" tullut Vici oli Belgian paimenkoira lehden toko-oppilas projekti koira. Joka lehteen teimme jutun Vicin ja minun edistymisestä. Valokuvaajanamme toimi Tiia Sutinen. Tämä oli mukava projekti.

Oma henkilökohtainen saavutukseni oli Vuoden Koulutusohjaaja palkinnon saaminen. Sen äänestävät PKY:n kouluttajat keskuudestaan.

                                  

                                                  23.12.2012 Vicin ollessa matkoilla, tuli tämä etappi vastaan.