Kun selvästi huomasin Vicin erottelevan hajuja tunnari työskentelyssä, päätin kokeilla kapuloita rivissä. Tein kisamaisesti paitsi, että vein itse kapulat ja vain oma oli hajustettu. Se onnistui kotona sisällä hyvin! Sitten koitin samaa toko reenien päätteeksi kentällä. Tämä oli vielä liian vaikeaa. Vici ei muistanut haistella vaan sillä oli kiire palkalle. Heti samana päivänä kotona sisällä rauhallisessa mielentilassa toimi hienosti. 

Hyppykin on Vicille helppo ja se muistaa kuunnella mitä siltä esteen takana pyydän.

Seuraaminen pienissä häiriöissä sujuu, kontakti pysyy eikä juoksussa enää tule niin paljoa väljyyttä. Jos kierrokset nousevat Vici hiukan edistää, mutta mieluummin niin, kun koomaan vajoaminen.

Jäävät liikkeet ovat hyvällä mallilla. Vici ei ole sekoittanut käskyjä. Jos epävarmuus iskee, tekee Vici hitaasti, mutta yleensä oikean liikkeen kuitenkin.

Kaket ovat super hyvät, ruutu ja ohjattu hyvällä mallilla. Metallinouto saa odottaa lumien sulamista, että päästään konnolla leikkimään.

Kipin kanssa tehtiin pitkästä aikaa kisamaisia treenejä. Asenteesta huomasi, että ollaan leikitty paljon. Nyt ennen ensimmäistä koetta, on tehtävä kurinpalautusta.