Sennet järjestivät Vapputokot Linnainmaan koululla, tuomarina Marita Packalen. Aamulla aloittivat EVL:n koirakot, joita oli mukana kuusi. Liikejärjestys oli melkein suoraan sääntökirjasta. Ensin ryhmäliikkeet ja sitten kahdessa osassa, ruudusta poikki.

1) ryhmässä istuminen 2min 10

2) paikalla makuu häirittynä 4min 10

Lämmiteltiin hiukan seuraamista ja luoksetulon pysäytyksiä pallolla palkaten.

3) vapaana seuraaminen 9½

4) z-kävely (maahan, istu, seiso) 10

5) luoksetulo 10

6) lähettäminen määrätylle paikalle, maahanmeno ja luoksetulo  0  Kipi meni hyvin merkille, lujaa ruutuun, yritin saada sen pysähtymään ruudussa, mutta oli takaa ulkona, "tänne-maahan" käskyllä se ehti siirtyä niin että toinen etutassu oli ulkona sivusta.

Tässä tauko, sen aikana muisteltiin kaukoja ja leikittiin pallolla.

7) ohjattu noutaminen 10

8) kaukokäskyt 10

9) tunnistusnouto  0  Kipi teki varman näköistä haistelua ja toi väärän. olen varma, että se nappasi vieseisen kovan tuulen siirtäessä hajua, eikä Kipi tarkistanut rauhassa

10) metalliesineen noutaminen hypäten 10

Yhteensä 243,5 pistettä. Ruudun vielä olisin hyväksynyt, se oli hieno ja vauhdikas, mutta tunnari!! Nyt pitäisi keksiä keino, millä sitä alkaa työstämään.

Kipin arvostelulomakkeeseen tuli japaninpystykorvan pisteet ja toisin päin. Huomasin autossa kotiin lähtiessä, onneksi toinen ohjaaja oli vielä paikalla. Takaisin sihteerien luo ja pyysimme uusimaan lomakkeet. Sanoin voivani ottaa Kipin lomakkeen, kun tulen ALO-luokkaan iltapäivällä.Kokeen jälkeen sihteeri muisti antaa meille sen lomakkeen. Minä terkistin vaan nimen ja sitten kotona huomasin saaneeni sen väärän lomakkeen. Soitto sihteerille, että voitko lähettää mulle sen oikean ja tarkistaa että Kennelliittoon menee oikeat tiedot.