En ole ehtinyt tänne päivitellä meidän tekemisiämme, kun on niin paljon tekemistä. Jo pelkästään sovitut reenikerrat vievät kolme iltaa viikossa ja lisäksi kaikki muut menot. Työ haittaa harrastusta pahasti!

Vicin BH-kurssi on edistynyt vaihtelevasti. Toiset kenttäreenit menivät hienosti, ainoastaan paikallaolosta Vici lähti, kun Piia kutsui Suloa luoksetulossa niin Vicikin totteli.

Kolmannet kenttäreenit vaipuivat koomaan syystä mitä en pysty tajuamaan. Olen yrittänyt ylläpitää mahdollisimman positiivista tekemistä ja jättänyt sen virheet kommentoimatta. Henkilöryhmässä Vici pysähtyi haistelemaan yhden henkilön taskua ja minä urahdin sille. Sen jälkeen tyyppi ei leikkinyt minun eikä kenenkään muunkaan kanssa.Pienen tauon jälkeen homma taas luisti.

Neljännellä kerralla Vici oli ihan pro. Tehtiin pitkää seuraamista ilman palkkaa. Sitten jäävät liikkeet ja paikallaolo. Ei mitään ongelmaa.

Ensimmäisellä kaupunkikerralla Kangasalan Kesäpäivän parkkiksella Viciä alkoi taas jännittämään kovasti. Henkilöryhmä hyvin, kaupunkikävely aikas jännittynyttä ja yksin jätössä hurja jännitys.Kun sitten menin itse henkilöksi henkilöryhmään ja jätin Vicin parkkiksen kaiteeseen kiinni (mistä se näki minut) kävi tytteli maate ihan kaikessa rauhassa.

Kipin kanssa ollaan käyty Aisakellontien tokoryhmässä. Ensimmäisellä kerralla aiheena oli paikallaolot ja rruutu. Paikalla hyvin. Ruutu ensin liikkeenä hienosti ja sitten leikittiin eriversioista palkaten ja kahdella ruudulla.

Toisella kerralla aiheena noudot. Tunnari hyvin vaikka ei etuhammas palautusta. Ohjattu hienosti. Metalli hyppynouto hyvin. Lopuksi leikittiin merkkille menoa usealla eri merkillä.

Viikonloppuna saatiin Sutisen Tiia meille reeniseuraksi. Tiia liikkuroi Kipin seuraamista, luoksetulon, ruudun, ohjatun ja tunnarin. Hyvin Kipi kesti marisematta vaikka välillä palkkasinkin sitä nakilla, ei noussut liikaa.Luoksetuloon alkaa löytyä oikea asenne: pysähdykset toimivat ja vauhdit ovat hyvät. Ohjatun Kipi teki varsin mallikkaasti. Ei mikään äärinopea, mutta minusta siististi ja kaikki vauhdit samanlaiset. Ruudussa kokeilin siirtokäskyjä. Sivuttaiset toimivat, mutta takaa eteenpäin on haasteellinen. Siinä pitää olla tosi nopea, että ehtii antaa "tänne-maahan" käskyt niinettä koira jää ruutuun.Tunnarissa hyvää nenänkäyttöä. Tästä jäi varsin hyvä fiilis!! Kiitos Tiia :)

Vicikin humputteli pitkästä aikaa tokoa. Ruutua, luoksetuloa seisomaan pysähdyksellä ja kaukokäskyjä. Me vaan pidettiin hauskaa.