Kauden viimeinen toko-koe meillä oli Nokialla järjestetty ALO/AVO tokot. Tuomarina Juha Kurtti. Avoimeen luokkaan oli ilmoittautunut 13 koirakkoa. Kun tulimme paikalle n. 40 min ennen ilmoitettua luokan alkua, minulle sanottiin että, aikataulua aikaistettiin ja ensimmäinen koirakko on jo kehässä. Suorituksiin mentiin siinä järjestyksessä missä ilmottauduttiin ja silti saatiin numerot niinkuin ne oli laitettu lähtölistaan. Hiukan hämmensi!! Ensin siis suoritettiin yksilöliikkeet ja lopuksi paikalla makuu kolmessa ryhmässä. Vici oli hyvällä mielellä ja ennen omaa suoritusta hiukan lämmiteltiin luoksetuloa ja jääviä pallo leikillä. Sitten hetsasin herkulla ja kehään.

2) seuraaminen taluttimetta 10

3) maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 

4) luoksetulo 6  voimakas tuuli sai maahan naulatun reunanauhan läpsymään Vicin takana ja siitä tuli jännitys melkein heti jätön jälkeen, nousi seisomaan ja sitten teki huonon pysähdyksen

5) seisominen seuraamisen yhteydessä 10 

6) noutaminen 9 hiukan epäröivä nosto

7) kauko-ohjaus 10  "Niinkuin kello!"

8)  estehyppy 10

9) kokonaisvaikutus 10 "On sulla hienoja koiria!"

Onneksi Vici ei vajonnut koomaan, vaikka se luoksetulo jännittikin kovasti. Noudossa näkyi myös jännitys. Nostossa piti vilkaista tuomaria ja kaartaa väistäen luovutukseen. Itseluottamus on noussut, mutta vielä on töitä tehtävä. Oikealla tiellä kuitenkin ollaan!  Jonkin aikaa odoteltiin ennen paikallaoloihin menoa.

1) paikalla makaaminen 10

Siinä sama pyrre, kun edellisessä kokeessakin oli taas Vicin vieressä ja lähti melkein heti ohjaajan perään. Jonkin aikaa piilossa oltuamme, kuulimme liikkurin puhuvan meille. Kova tuulessa emme saaneet selvää kenelle liikkuri puhuu ja kaikki olimme tyrkyllä kehään paluuseen. Se oli käppänä Vicin toiselta puolelta. Sieltä kuului myös yleisön huudahduksia, ja pelko kävi mielessä, että mitä kehässä tapahtuu.. Voihan Viisuri, mun herkkis siellä taas pohtii. Onneksi sitten aika loppui ja pääsin Vicin turvaksi. Oli painanut pään alas, mutta muuten näytti rauhalliselta.HUH HUH.

 

Yhteensä 186 pistettä+KP sijoitus 2. ja TK2 

Kauden tavoitteet on siten Vicin kohdalta jopa ylitetty! 

553828_731144026915692_1000271470_n-norm

Ostin Viisurille pehmolelun , kun se on niin taitava. Ei haittaa vaikka se kohta jo "räjähtäisikin" :)