Ostin PKY:n hallivuorolaisilta peruutusaikoja ja ollaan Kipin kanssa käyty muutamaan kertaan sisäreeneissä. Ihan luksusta tänä talvena, kun ei ole lunta valaisemassa iltoja. Kokoajan on pimeää ja kuraista ulkona.

Ollaan keskitytty tunnariin ja palkkauksen vaihtamiseen ruoaksi, koska olkapääni ei kestä pallonheittoa tai patukalla revittelyä. Ruokapalkka tuo hienosti vauhtia liikkeisiin, mutta tunnarissa se poistaa tarkkuuden eli hosuminen tulee kuvioihin. Ohjattunouto oli jostain syystä vaikea, keskimmäinen veti ihan kummallisesti jo lähes nostetulta oikealta kapulalta! Luoksetulon pysähdyksiin purkkipalkka näyttäisi toimivan, mutta sen näkee oikeastaan vasta sitten, kun ketjutan liikkeet toisiinsa. Hyppynouto oli hyvä 60-80 cm esteillä.Seuraaminen häiriöissä sujui hyvin. Z-kävely myös hyvin, edelleen työstetään istumisen nopeutta. Ruutuun purkkipalkka toi hienon vauhdin ja lisää halua haettiin kilpailemalla nopeudesta.Kakejen täsmällisyys vaihtelee. Jos virtaa on reilusti on nopeus hyvä, mutta silloin tulee mukaan teputtaminen. Jos taas vire on matalampi ovat vaihdot laiskanlaisia, mutta lähes hissinä tehtyjä.

Vicin kanssa on kotireeneissä alettu ketjuttamaan hyppynouto- metallinouto-tunnari-kaket. Hyppy puukapulan kanssa alkaa sujumaan 40 cm esteellä. Välillä jänskättää ja kapula lentää hypyssä suusta. Metalli on inhotus ja siihen yritän saada mielentilaa paremmaksi. Nosyo jo lähes aina hyvä, mutta luovutukseen tulo on huono. Tunnarissa ruoan odotus tuo hiukan hosumista, mutta toistoja..... Kakeissa seisomasta-> maahan siirtyy hiukan eteen jos olen kauempana....toistoja....

Töitä riittää siis kummankin kanssa :)