Talvi antoi odottaa itseään pitkään ja se oli todella lyhyt ja vähäluminen. Naistenpäivänä 8.3 lähdin aamusta koirien kanssa koulun kentälle treenaamaan. Luistelukenttä oli paikoin sulanut, mutta osittain pehmeää jäätä. Memimme toiseen päähän kenttää mikä oli märkä ja mutainen. Räntää satoi. Koska oli suunnitellut reenit ja olimme paikalla en antanut olosuhteiden lannistaa.

Aloitin Kipin kanssa. Tehtiin seuraamista missä vaadin suoria ja tiiviitä perusasentoja. Perusasentoihin on tullut hiukan väljyyttä sen talvella tapahtuneen tassulle astumisen jälkeen. Luoksetulon pysäytyksiä nakinheitto palkalla. Ruutua ja ruudun paikkaa vahvistettiin. Ohjatun noudon merkille menoa leikittiin.Tunnari laumapalkalla.Kaukokäskyjä tarkalla tekniikan kontrolloimisella.

Vicin kanssa hiukan seuraamista. Luoksetuloja pysäytyksillä ja ilman. Viimeinen pätkä on Vicille vaikein. Muisteltiin ruutua, mikä oli Vicistä varsin hauskaa. Kaukokäskyissä tekniikka ei vielä kestä kymmentämetriä. Vallankin seiso-> maahan tulee iloisena eteenpäin hyppäyksenä. Tunnari oli hyvä.

Koirat saivat mutakuorrutuksen enkä minäkään puhtailla vaatteilla selvinnyt. Kotona siis kaikki välineet, vaatteet ja koirat perusteelliseen pesuun.

Sunnuntaina otin mukaani harjan ja kävin molempien turkit läpi. Vicillä pohjavilla on melkein lähtenyt eli se on slim-malli. Kipi taas muistutti puuhkaa.

341-normal.jpg

 

336-normal.jpg

Pikkulinnut ja hiiret saivat pesänpehmusteita. Tämä oli metsän lumisin paikka!