Keskiviikkona aamulla starttasimme kotoa kohti Tuusulan Urheilukeskusta missä FMBB kilpailut järjestetään tänä vuonna.ensi kertaa Suomessa. Keskiviikon ohjelmana eläinlääkärin tarkastus, kilpailukirjojen luovutus ja avajaiamarssi

 Avajaismarssissa oli hienoa olla Suomalainen.  Tokojoukkuelaisia täsmällisissä riveissä

avajaisissa-normal.jpg

Marssin jälkeen kokoonnuimme kuvaan,tässä tokojoukkue.

joukkue-normal.jpg

Koko Suomen joukkue

Suomen%20joukkue-normal.jpg

Torstaina CAT 1-2  aloittivat kiplailemisen ja meillä päivän päätteeksi viralliset treenit.Päivä hurahti alempien TOKo-koirakoiden suorituksia seuratessa. Alueella pääsi näkemään myös modioring CAT1, IPOn tottiksia/suojelua ja agilityä ja shoppailemaan. Kipin treenit tein kisamaisesti ja ne menivät melkolailla penkin alle. Huono kenraali tarkoittanee hyvää näytöstä!

Perjantaina 30.5 CAT 3 kilpailut alkoivat ja kisapaikalla oli kokoontuminen klo 8.00

Tuomari 1: Carina Savander-Ranne, Suomi

Tuomari 2: Dorotea Seidenschmied, Itävalta

 Joukkueenjohtaja Tiia Sihvonen arpoi meille suoritusvuoron 1, osallistujia oli 19. Paikallaolo ryhmät 5/5/5/4

Liikkeet tehtiin sekoitetussa järjestyksessä.

1) istuminen ryhmässä 2min  10/10

2) paikalla makuu 4min 9/9

Valmistauduin yksilösuorituksiin hetsaamalla Kipiä taskussani olevaan herkkuun, minkä vaivihkaa jätin kehän laidalle. Sitten odottamaan kehään kutsua ja sitä ei vaan tule!! 10 minuttia sain odottaa ja yrittää pitää Kipin virettä yllä.

 

             valmistautuminen-normal.jpg

3) luoksetulo 7/7

4)z-kävely 7/7,5

5) kaukokäskyt 7/7

6) ohjattu noutaminen 7,5/7

Joko taskuun hetsaaminen ei ollut riittävän suuri nostattaja tai turha odottelu vei vireen. Kipi kyllä teki kaiken, mutta vauhti puuttui.Toki arvostelukin oli arvokisamaisen tiukka, mutta oikeudenmukainen. Tuomareiden linja oli selkeä; Doro ei rokottanut "into" äänistä, eikä perusasentojen vinoudesta, mutta arvosti vauhtia, kun taas Carina oli todella tarkka perusasentojen suoruudesta, ohjaajaan koskemisesta, mutta vauhti ei ollut pääasia. Toiseen osioon päätin tehdä "kotipiha treenit" ja toin ruokakupin kentän reunalle.

7) metalli hyppy nouto 9/8,5

8) tunnistusnouto 8,5/9

9) ruutu 0/0 

10) seuraaminen 9/9

pisteitä 227 ja kakkostulos. Päivän sijoitus 9.

Harmittavasti ei osannut korjata ruudun paikkaa. Tai oikeastan siinä ei ollut mitään korjattavaa, sillä Kipi oli ruudussa kun huusin "seiso". JOS olisin tajunnut antaa sille kaukokäskyjen "pakki" maahanmeno käskyn olisi Kipi ollut kokonaan sisällä. Tavallisella "maahan" käskyllä se nyt jostain syystä otti askeleen eteenpäin ja tassut ylittivät linjan 3 cm. Toisen osion valmistautuminen onnistui hyvin.

tunnelmia-normal.jpg

Kehänreunalla oli rento tunnelma.