Sitä pitäisi varmaankin tehdä vuoden 2014 yhteenveto ainakin harrastuksen osalta.
Vuotta varjosti suuri pettymyksen tunne.

Vici ei kilpaillut koko vuonna, me keskityimme mielentilan muutokseen. Myös omalla kohdallani tämän herkemmän koiran kanssa.

Kipin kanssa kävimme 4x jälkikokeessa:kauden ensimmäisessä hyvä tottis ja sijais ohjaajan kanssa esineet jäivät metsään, mutta jälki sujui hienosti JK3 2-tuloksella, SM-koe ei maastoon huonoimmalla tottiksella ikinä!, piirM ei tulosta jäljen hukuttua melkein heti janan jälkeen (hieno tottis ja huippu esineruutu), belgi-RM JK3 2-tuloksella sijoitus 4.epäoikeudenmukaisella tuomarityöskentelyllä maastossa.

Kipi tokoili kuudessa kokeessa tuloksilla hylätty- 290,5 pistettä. Ainoa arvokilpailu mihin osallistuimme on FMBB. Oli suuri kunnia edustaa Suomalaisia belgejä tässä oman rodun suurtapahtumassa. Kahden päivän yhteenlasketuilla tuloksilla olimme sijalla 4. ja joukkuekilpailussa sijalla 3.

FMBB erkkarissa Kipi pyörähti näyttelykehässa saaden erikoistuomarilta KÄY ERI SA KÄK 2

Loppuvuodesta korkkasimme uuden lajin ja osallistuimme Suomen ensimmäisiin rally-tokon piirinMestaruuksiin PKY:n joukkueessa saadea ALO 89/100 eli hyväksytysti läpi.

Meidän tiimi kiittää kaikkia meitä eri lajeissa treeneissä auttaneita, mietä suurimman pettymyksen alhosta ylös kiskoneita ja ilon hetket kanssamme jakaneita! KIITOS