27.7 aamulla lähdimme bussilla Veteriin rokotuksille. Ell naureskeli Kipin ahneudelle, kun antoi pöydälle kourallisen nappuloita ja luuli kerkiävänsä antamaan molemmat rokotukset Kipin syödessä. Hädin tuskin kerkisi antamaan ensimmäisen! Toinen piikki vaati uuden kourallisen nameja hiukan leveämmälle alueelle levitettynä. Eipä tyttö huomannut piikkejä lainkaan.

Sitten jatkoimme kävellen keskustaan.  Maikku ja Kipi kiersivät patosillan kautta ja minä menin Hämeenkatua pitkin. Ei meinannut Kipi ensin lähteä Maikun mukaan, mutta kun minä poistuin näkyvistä lähti ihan nätisti toiseen suuntaan. Kirkkopuistossa Maikku juotti Kipin suoraan retkipullosta. Kätevää, kun ei tarvitse olla juomakuppia mukana, vaan koira osaa juoda pullosta.

Kovasti ihmiset pysähtyivät silittelemään ja kehumaan pentua. Kävelykadulla istuimme jäätelölle, minä poikkesin kaupoissa ja tytöt odottelivat lähistöllä.  Kipi jäi hienosti Maikun kanssa , mutta oli tarkkana siihen suuntaan mihin minä hävisin. Ei rimpuillut eikä itkenyt perään. Kolme tuntia kiertelimme keskustaa ja ainoa asia mikä sai Kipiltä pöhkimistä. oli ohjelma teltassa basson jumputus. Samaan tahtiin mitä basso jumputti Kipi sanoi  pöh-pöh-pöh. Kotimatkalla bussissa pikkukoira nukkui.