Koska kaikki tähtää nyt SM:n niin me harjoitellaan kisamaista mielentilaa. Tälle päivälle sovittiin  "koe" Etelä-Puistoon. Valmistautumisen aloitin eilen illalla. Iltalenkillä reenasimme Kipin kanssa multavarastolla. Paikalla olot hyvin;Sissi teki haukkuhäiriötä piilossa ja minä heittelin isoja kiviä ojaan. Ei vaikutusta.

Seuraaminen oli aikas mallikasta, ainoastaan juoksussa pientä edistämistä.  Leikittiin ohjattua noutoa tennispalloilla ja  välissä palloiltiin merkille menoja. Luoksetulossa Kipi pysähtyi hyppimällä seisomaan joten valui mielestäni liikaa. Hinkattiin tätä. Paras tulos käsi+ääni käskyllä. Vielä läpijuoksuna ja pelkällä maahan pysäytyksellä. Tässä vaiheessa Kipi kävi jo aikas kuumana pallosta. Arvatkaas miten meni kaket?? Jo juu, just niin huonosti kun olettaa sopii. Ripeillä vaihdoilla puolimetriä eteenpäin. Tehtiin sitten autonrenkaan päällä i-s-i vaihtoja ja palkkasin namilla. Ei vaan rauhottunut tarpeeksi, joten leikittiin pallon kanssa pysäytyksiä. Kipin voi pysäyttää pallon heiton paluusta ja palkata toisella pallolla. Sissihän ei luopunut suussa olevasta pallosta, mutta Skäbädi vaihtoi. Tosin tuli todettua, että Kipi tykkäsi vaan Wilsonin tennarista. Toinen oli jonkun muun merkkinen.

Tänään ei aamuruokaa Kipille herunut ja muutenkin lähtö oli kisa-aamumainen.

-paikalla istuminen: ok

-paikalla makuu: ok

-seuraaminen: alussa jo näki, että Kipi käy tosi kuumana. ei äännellyt,mutta hengitys oli voimakasta. normaalikäynnissä ja juoksussa häntä paukutti reisille ja kuono tökki mahaa. miten niin liian tiivis?? hitaassa käynnissä Kipi keskittyi hyvin.

-idioottirinki: muuten hyvä, mutta istuminen hiukan vino

-luoksetulo: ei niin täsmälliset pysähdykset kun mihin Kipi pystyy. eteen istumisessa kosketus

- ohjattu nouto: merkille hyvin ja sitten ruutua kohti.totteli seiso pysäytyksen, mutta sitten meni ihan sähläämiseksi. kävin muistuttamassa kovin sanoin (ja vähän otin kiinnikkin) mitä kuuntelulla tarkoitetaan. uusinta hyvin paitsi pientä kapulan pyöritystä mitä edesauttoi suullinen hiekkaa

Tästä poikki ja purkillinen ruokaa.

- ruutu: hyvä. meni takatassut ulos takaa joten käytin yhden siirto käskyn. sivulle tulossa Kipi kommentoi "HAU"

- metalli-hyppy-nouto: hyväpaitsi kommentti sivulle siirtymisessä

- tunnari: hyvin paitsi pientä kapulan pyöritystä

- kaukot: siirtyi 30cm eteen

Lisää ruokaa.Ei mikään katastrofi,muttei parasta osaamistakaan.

Eli näin ei voida lähteä kokeeseen. Kipi käy aivan liian kuumana,eikä puolikas ruoka rauhoittanut sitä yhtään. Nyt täytyy kokeilla tiukkis reeniä edellisenä iltana ja aamuruokaa ennen lähtöä.