Navetta reeneihin ei tällä kertaa tullut muita kuin minä ja Lili. Aikaa oli siis paljon /koira.
Koska agiesteitä oli edellisen ryhmän jäljiltä laitettuna päätimme ensin tutustua niihin. Kipi hyppää jo läheltä ohjaten vasemmalta puolen, mutta oikealta ohjatessa pyörähti ohi. A-estettä tein ensin makkaralla ohjaten ja kaulapannasta ylös menon varmistaen. Alastulo helpompaa ja kontaktille pysähtyminen varma (makkaran syönti on  kivaa). Lopulta ylös menokin sujui ilman kaulapannasta pitoa.  Putkeen  Kipi juoksee mielellään ja mielellään myös siellä kääntyy  takaisinkin jos minä en ole huhuilemassa toisessa päässä.  Putki oli melko pitkä ja mutkalla.  Viimeinen onnistui hienosti, kun sain pallon heitettyä läpi putkesta!  Puomin Kipi teki seuraten makkaraa, ei varmaan edes tajunnut missä kulki:) Renkaastakin Kipi hyppeli läpi.

Sitten tokoiltiin. Paikalla makuussa olin piilossa n.1min,aivan rauhallisesti Kipi pysyi vaikkakin tosi jännittyneesti. Sitten olin näkyvissä ja pompottelin palloa ja heittelin sitä kohti Kipiä. Ei pallolle pyrkimistä!

Sen jälkeen ohjelmassa pitkästä aikaa ohjattua noutoa. Merkki normaalisti 10 metrissä ja Lili vei nouto kapulat siitä n.5 metriä sivuille. Ohjasin Kipin merkille ja palasin lähtys paikalle. Ensin ohjaus vasemmalle "tuo", Kipi tietysti muisti paremmin viimeksi viedyn oikean ja oli lähdössä sinne, minä maltoin sanoa "seis" ja ohjasin uudelleen. Nyt tuli  nouto. En ottanut luovutusta vaan revittelimme kapulalla,että tulisi tiukempi pito. Sitten sama uudelleen. Nyt Kipi lähti heti oikeaan suuntaan ja lisää revitystä. Sitten kokeilin merkille lähetystä, en siis saattanut, Kipi olisi lähtenyt suoraan noutoon. Pyysin takaisin ja saatoin merkille. Lähetin oikealle ja Kipi kaartoi ensin vasemmalla, mutta pienellä huomautuksella käänyti noutamaan oikean. Sitten leikimme kahdella lelulla merkki leikkiä.Lili juoksutti toisen lelun merkin taakse, kun Kipi oli hakenut toisen.

Alo-hypyn Kipi nyt muisti, mutta hyppy oli jotenkin löysä. Päätin tehdä hyppy noutoa, että vire parantuisi. Ensimmäisessä säädin luovutus asentoa, toisessa  sanoin itse "käsky" jolloin Kipi lähti -> komensin takaisin, sama uudelleen ja taas Kipi lähti. Sitten vaihdoin  hämäys sanaa ja Kipi pysyi muttei lähtenyt  "hyppy" käskyllä. Pyysin Liliä käskyttämään ja onneton tunari heitin kapulan näkyviin esteen sivusta. Kipi meni hypäten ja olisi tottakai palannut suoraa, jolloin palautin esteen taakse. Sitten uudelleen. Nyt onnistui ja narupallolla kauhea riehu. Kun sanoin "irti" neiti irrotti pallosta ja kävi käsivarteen kiinni. Onnistuin siis jälleen turhauttamaan koira paran, kun en suunnittele reenejä kunnolla!!!=??&&¤#!!XZZW#
1122588.jpg
Reenien lopuksi vielä jääviä liikkeitä suorapalkalla. Kipi oli hukannut istu-käskyn. Onnistuihan sekin lopulta. Palkaksi pallonoutoa hypäten.Taas pitää katsoa peiliin ja muistaa että reenit pitää SUUNNITELLA etukäteen! Ho hoijjaaaa.