Perjantai iltana kolululla Kipin reenit sisälsivät ensin puolikkaan kokeen.Kenttä oli kylvetty täyteen merkkejä ja lisänä ruutu ja luoksetulon jättö vierekkäin vaikeuttamassa.

- seuraaminen pelkällä normaali käynnillä, perusasentoja ja käännöksiä: Kipi kävi hiukan liian kuumana (yllätys!!!) ja painoi polveeni->pari heilautusta kauemmaksi. muuten yllättävän hyvin

- idarissa parempaa seuraamista ja jäävät ok, seisomisessa korjasi takatassuja, istuminen aavistuksen vino, kuunteli minua ei liikkuri-Liliä

- luoksetulo hieno, eteen istumisessa tassut kengilläni

- ruutu Kipiltä superisti, minä huusin maahan etureunasta ulos. tehtiin uudelleen-> Kipi meni sisään sivusta muuten hieno. seisomis pysähdyksestä ruualle!

Toisessa osassa Herin tapaan Kipi sai tehdä hiukan erilaisen tunnari tehtävän. "Jalkapalloilijoiden" kartioiden (n.8 klp) alle piilotetun tunnarin etsintää. Kipi kehitti hauskan tavan näyttää oikean kartion.Se nosti sen reijästä ylös. Käsittämättömästi se kuono rullalla pystyi kartiota kantamaan. Ja meidän naurumme tietty vielä vahvisti toimintaa Lopuksi vielä "oikea" tunnari vauhdikkaasti.

Sissikin pääsi tekemään ruudun ja luoksetulon. Rauhallista palloleikkiä sille palkaksi. Silti yläantura aukesi Sissin palloon syöksyn seurauksena.