Viime viikkojen päivitykset ovat jääneet tekemättä, koska reenit ovat vieneet ylimääräisen ajan niin tarkkaan. Koirilla on ollut metsä tai kenttä reenit 5-6 kertaa viikossa.
Piirinmestaruus kokeeseen oli ilmoittautunut 12 jälki 3 koirakkoa joista maastoon tottiksen karsinnan perusteella pääsi kymmenen. Meille arpa antoi numeron 6. Päivi Mattilan kuvin Kipin suoritusta


 seuraamisesta tuomari tykkäsi kovasti, kulmat ja pysähdykset hienot, henkilöryhmässä ei huomautettavaa..


liikkeestä istuminen oli varmasti Kipin nopein, mutta kun lähdin palaamaan piti Kipin nousta ravistelemaan sateen kastelemaa turkkiaan. Muut jäävät liikkeet hienosti, ainoa huomautus tuli koeohjesäännön vastaisesta käskystä luoksetuloissa: viheltäminen on kielletty. Siis TÄH? Minähän huudan koiran nimen ki-PII. No, onneksi niistä ei tullut pistevähennytksiä.


tasamaanouto hyvin

hyppy menosuuntaan ok, mutta paluuta Kipi ei tehnyt


 palauttava puhuttelu edellisestä...


kiipeäminen A-esteellä....



yli mennään....


paluu tulee nuolemalla


paikallamakuussa ei huomautettavaa.
Kentänreunalta oli mukava saada kehuja Kipin suorituksesta, varsinkin iloisuudesta mikä koirasta paistaa. Harmittavat virheet pudottivat kokonaispisteet 80. Sillä päästiin maastoon.

Janalla Kipi oli todella epävarma ja tarkisteli harhoja kolmeen kertaan. Jäljelle lähtökään ei ollit varman oloinen. Syykin selvisi n.100 metrin jäljestyksen jälkeen, suppilovahveroita oli nostettu sammalten kanssa. Yksi keppi ja eksyminen tuloksena. Esineruutuun en enää halunnut mielipahaa lisäämään. Joten se niistä kisoista!