Aamulenkillä kerrankin ihanassa pikku pakkasessa ja auringon paisteessa tehtiin reeni metsäautotiellä.Kipin kanssa ensin seuraamista. Normaali käynti hyvin, samoin hidas käynti. Juoksussa loittoni hiukan ja pikku askelissa pomppimista. Vietti oli ehkä turhan korkealla reenitauon takia. Sitten liikkeestä seisominen. Taas tassun siirto, kun kävelin ohi. Laitoin remmin ja tein alun samoin, mutta remmin mitan päässä pysähdyin ja nyin kevyesti remmistä samalla paikallaoloa kehuen. Pikkukoira laittoi selvästi vetoa vastaan. Suuret kehut ja riehumista lelulla :)

Luoksetulossa oli jo havaittavissa hienoista edistymistä eli törmäys tuli vain ensimmäisellä kerralla.Kolmas oli jo hieno. Vauhti hiukan tippuu,mutta uskon sen palaavan,kunhan Kipi täysin ymmärtää mistä on kyse. Tehtiin pari lelulla pysäytystä seisomaan, toimi hienosti. Ja sitten päätin kokeilla pelkkää pysäytystä äänellä vahvistettuna. Kuin seinään!!!! RIEHUA!

Tästä innostuneena tehtiin ihan uutena juttuna seisomisesta ->luoksetolo-> maahan. Lelulla ohjaten onnistui parin metrin päässä minusta, jes. Lopuksi piiitkä suora luoksetulo ja palkaten ohi heitetyllä lelulla.

Koiran vaihto. Sissi pääsi seuraamaan kaikki nopeudet ja kikkailtiin vasemman jalan seuraamista oikean pysyessä paikallaan. Susi  oli revetä innosta ja PIIPPASI!!??!  työtä tehdessään! Käsittämätöntä. No, ihanaa, että on intoa voi Sissin kohdalla nyt jo sanoa. Eipätarvi puuttua moiseen enää. Luoksetulo pysäytyksillä.Tällä kertaa muistin Sissin omat käskyt, vaikka kylläpä tuo viimeksi teki väärillä käskyilläkin. Kaukot olivat ihan pohja noteeraus. Susikoira kyttäsi vaan lelua. So not. Meillä oli hauskaa:)1117326.jpg
Vahdit pitävät ympäristöä silmällä.