Tää on aikas epäreilua. Kipi saa kaikki hoidot ja muut ei mitään Silmänisku

Maanantaina Lilli kävi mobilisoimassa Kipin nivelet. Uskomatonta miten neiti vilkastui. Tiistai aamulenkillä riehui häntä mutkalla niin,että sain pelätä Sissin puolesta. Hyppi Sissin yli ja taklaili toista milloin mistäkin suunnasta. Hyökki puskista minuakin päin. Siitä todisteena mustelma reidessä.

Tiistaina pitkä metsälenkki. Ja sitten kävin TamsK toko-palaverissa missä suunniteltiin valmennusryhmän perustamista seuralle, että saataisiin toko nousuun Hymy

Keskiviikko iltana sain pakotettua itseni omaan pihaan reenaamaan vaikka pakkasta oli taas reilut -15 astetta.   Tehtiin seuraamista koulutus kaulaimen avustamana. Kipi oli selvästi siitä paineessa joten palkkasin narupallolla. Se autoi ja vaikka kierrokset nousivatkin  seuraaminen pysyi siistinä. Kaikkia nopeuksia, käännöksiä (vasemmalle liioitellen) ja askel siirtymiä. Luoksetuloja pysähdyksistä palkaten ja suorana. Ohjattuja noutoja kahdella kapulalla (kolmas hajosi! pitää löytää uudet). Loistavat luovutukset. Ruutua keskittyen oikeaan pysähtymis kohtaan. Suorana ja molemmista suunnista. Hyvin toimivat myös siirrot. Kaukoja muutama pitkä sarja. Siinä pientä etenemistä, mutta viimeaikoina vaivannut sivuttain siirtyminen oli nyt poissa. Loppuun merkkileikkiä.

Torstaina Lilli hieroi Kipin. Enää ei ole jumeista tietoakaan. Projekti on kohta ohi ja siirrytään ylläpito huoltoon.

Sitten tuli postia, että Kipi on TamsK Vuoden 2009 TOKO-koira Nauru