Koulunkentällä aamureeneissä tehtiin ensin paikallamakuu, missä jätin pallon Kipin eteen ja kävelin itse pitkin kenttää Kipin takana ja sivuilla. Pääsin pari kertaa muistuttamaan kääntymisestä ja sitten kehumaan hienosta suorasta paikallaolosta. Istumisessa Kipi teki hienoa luopumista pallosta, ei mitään ongelmaa.

Sitten seuraamista missä palkkasin perusasennoista. Tarkennettiin vasemmalle kääntymistä mikä vallankin juoksussa tehtoo olla kaarros ei käännös. Takaperin seuraamista, taakse ympyrää ja ylikääntymisiä. Kipillä oli kivaa.

Merkkileikkiä. Alussa merkille menot olivat tyypillistä Kipiä: laukalla metrin päähän ja loppu kävellen. Pallon heitolla saatiin vauhtia parannettua. Ohjatussanoudossa oikea oli ihan hukassa. Väännettiin rautalankaa. Uudelleen merkkileikkiä ja sitten ohjattu; onnistuihan se!

Noutojen palautuksissa päästiin toivottuun eli lähelle muttei varpailla. Pitämiset hienoja.

Lopuksi luoksetulo frisbee palkalle. Hienot pysähdykset, molemmat suullisesti.

Nyt alkoi kesäloma mikä varmaankin tietää Kipille lisääntyviä töitä Nauru

Sari ja Tuilkku olivat vaille reeniseuraa ja me oltiin heti valmiit mukaan hauskanpitoon. Uimarannan tuntumaan hienolle nurmikolla. Oman vuoronsa aluksi Kipi pääsi uimaan käsipohjaa. Hauska otus loikki kenguruna pitkin rantavettä pallon perässä. Sitten vähän tokottamista.

Muistelin pienen pätkän seuraamista. Kipi oli kovilla kierroksilla, mutta keskittyi hyvin. Tunnari sujui kuin tanssi. Vauhdit hyvät, nenätyö hienoa ja palautus etuhampaissa. Kakeissa minulta meni konseptit sekaisin, mutta Kipi toimi oikein. Pieni edistäminen. Ohjattunouto sujui ongelmitta; ainoa virhe oli tassut kengilläni luovutuksessa.

Pieni sessio hauskanpitoa frisbeellä. Kivaa Hymy