Aamulla kotipiha reenit Kipiläisen kanssa.Paikalla makuuta en tehnyt.
-seuraaminen hyvä, patukka palkka tiiviistä juoksusta
-liikkeestä seiso hyvä, tassut paikoillaan takaa kierrossa
-louksetulo hyvä-, nenä kosketus tosin katu oli liukas ja Kipi kyllä jarrutti. uusinta hyvä
-liikkeestä maahan hyvä, suora palkka nopeasta maahan menosta
-hyppy hyvä-,pieni miettiminen ennen hyppyä ja heti palkka

Sitten hyppelyä eri versioina ja paljon palkkaa. Olisikohan viimekertainen kolautus jäänyt muistiin? Sen verran tuli pysähdyksiä ennen meno hyppyä.Paluut parempia. Seuraamisen pikku askelia, vasemmalle käännöksissä pomppimista. Muistutuksella nätisti. Vieläluoksetulo lyhyellä matkalla. Ensimmäinen tuli niin lähelle, että tassut pysähtyivät kengilleni,toisessa Kipi jarrutti jo hyvissä ajoin eli vauhti katosi metriä ennen. En tykännyt, mieluummin vaikka pieni kosketus. Nyt pitää muistaa olla hinkkaamatta enempää tällä viikolla. Kyllä Kipsa ne osaa:)

Illalla Sissillä lääkäri. Rokotukset, silmien tarkistus, selkään kipu lääkettä ja kynsivallin tulehduksen tarkistus. Silmät edelleen hyvät lukuun ottamatta pannusta joka ei oireile lääkittynä yhtään. Selän lihakset jumissa, siihen kipulääkettä ja Kirsi suositteli hierontaa jonkun ajan kuluttua. Mahdollisesti kuvausta, mutta eipä se mitään paranna eikä välttämättä edes kerro syytäkään.(Tällä kertaa syy liukastuminen.) Kynsivallin tulehdus jo parantunut . Sissille ei siis voi syöttää PlanqueOff'a pitkänä kuurina vaan hammaskivi on poistettava hammaslääkärin instrumentilla rapsuttamalla!! Hampaat nyt siistit.

Kun Kirsi kuunteli stetoskoopilla sydäntä, Sissin paljasti kulmahampaansa ja katsoi Kirsiä kärsimättömän näköisenä. Meitä hymyilytti, että luuliko Sissi kylmää stetoskooppia koiran kirsuksi. Muuten Sissi tapansa mukaan käyttäytyi hyvin. Kipi oli mukana haistelemassa maailman tuulia. Punnitsin molemmat: Kipi 19,3kg ja Sissi 26,5kg.