Sissin kuulumisia en ole tullut kertoneeksi pitkään aikaan. Koska monet ovat sitä kyselleet niin tässä viimeajan kuulumisia.

Pahaa uupumiskohtausta ei ole tullut sen metsään jäännin jälkeen. Korvat ja tassut  menivät taas kylmiksi toissa viikolla, kun koirat olivat yhdessä mummulla, kun minä kävin asioilla. Jos Sissi on yksin mummulla hoidossa se ei stressaa yhtään, mutta ollessaan siellä Kipin kanssa tilanne on toinen. En ymmärrä miksi. Kun minäkin sitten vietin aikaa mummulassa ja rauhoituttiin "sohvalle" kaikki, meni Sissin kohtaus ohi ja koti matka sujui hyvin.

Viime viikolla katselin lenkillä Sissiä tarkkaan, kun minusta näytti niinkuin se kompuroisi. Keli oli liukas millä tietysti osa selittyy, mutta metsässä ei ollut liukasta. Epäilin huimausta. Kahtena iltana tätä oli, eikä enää sen jälkeen??? Seurailen tilannetta.

Niitä pään virkistys reenejä Sissi on saanut tehdä tässä Kipin yläluokkiin valmistautumisen yhteydessä. Paikalla istumisia/makuita on tehty niin, että Sissi istuu ja Kipi makaa. Sitten on vaihdettu toisin päin. Kun Kipi on tehnyt kaukokäskyjä, on Sissi ollut varjona sen takana tekemässä myös. Samoin luoksetuloissa Sissi on tehnyt Kipin takana samat jutut. Nämä siis täysin pyytämättä, omatoimisesti. Palkkaa se on tietysti saanut näistäkin jutuista. Eteenmenoa on tehty "kaksois koiralla" Kipillä puolen metrin etu lähdössä joka täyteen matkaan päästyä on ollut jo monta metriä.

Pitkästä aikaa Sissi teki itselleen kaarinoutoja. Tämä on juttu minkä se itse on kehittänyt. Sissi etsii kepin jota se kantaa jonkin matkaa. Sitten se jää haistelemaan polun sivuun ja odottaa, että muut ovat menneet pitkälle ohi ja jättää keppinsä sinne. Sissi kävelee hitaasti perässä. Kun käännyn katsomaan mihin se oikein jäi, Sissi tuijottaa silmiini ja jännittyy odottamaan käskyä. Kun sanon "etsi" se ampaisee hakemaan keppinsä, joka on yleensä n.40m takanapäin. Ja millä riemullaNauru Ja tätä toistetaan muutama kerta.

Nyt kun Kipin juoksu on ohi, no se intoutunut juoksemaan Sissin kanssa. Koska Sissin tapa leikkiin pyytämiseen; tökkiä kuonolla toista lapaan;  ärsyttää Kipiä keksi Sissi uuden taktiikan. Se juoksee Kipin ohi niin läheltä, että kyljet koskevat toisiinsa ja saa Kipin metsästämään itseään. Sitten painellaan pitkin puskia.

Eli elinvoimainen kymppi-mamma voi hyvin ja nauttii liikkumisesta Silmänisku

1236099318_img_4626.jpg