Vicin oli aika käydä virallisessa silmäpeilissä. Tilasin samalla Kipille uusinta peilauksen. Animagissa oli melkoinen vilinä, koska peilattavia oli paljon ja aikataulu jäljessä. Kipi hiukan stressasi aluksi, mutta kun kävin sohvalle istumaan kävivät molemmat jalkoihini maate. Vici ei stressannut, mutta jännittävässä tilanteessa se mielellään käy maahan.

Vici peilattiin ensin. Ell kysyi nostetaanko yhdessä koira pöydälle, mutta sanoin nostavani herkkiksen itse. Vici päätyi pöydälle kuono väärään suuntaan ja minä pyöräytin sen vaakana oikein päin. Ell taivasteli mitä minä oikein tein. Selitin, ettei viulunkieleksi jännittyneestä otuksesta voi päästää irti tai se sinkoaa alas. No sitten peilattiin. Se sujui ihan hyvin.

Lausuntoon Elina Pietilä kirjoitti:" mediaalisesti tapetumin alareunan vesessä 2 heikommin pigm. läiskää. kehityshäoriö? tulehd. jälkeinen? ei merkitystä koiralle/ jalostukselle."

KUn siirsin toista kättäni Vicin selästä mahan alle nostaakseni sen lattialle Vici meni jo. Hoitopöytä on korkea ja lattia liukas. Onneksi pidin remmiä melko lyhyellä, joten kaulapanta hiukan hidasti alastuloa.

Kipin peilaus sujui ilman häikkiä.Lausuntoon kirjattiin :" linssin takakorfeksissa polaarisesti useassa tasossa oleva samentuma. ei vaikuta nopeasti leviävältä.suos. terv. tark. n. v kul. ollut terve 10/09."

Eli kaihihan se. Belgien kaihi on onneksi hitaasti etenevää ja Kipi täyttää kolmen kuukauden päästä 7, joten ei varmaankaan tule vaikuttamaan Kipin elämään mitenkään.

Tytöt kävivät puntarissa: Vici 19,5 kg ja Kipi 20,8 kg.