Viikonloppu vierähti Kangasalan puolella, missä olin kouluttamassa Pirkanmaan Käyttökoirien toko-innokkaita. Kipi oli mukana taas huutelemassa ja katselemassa. Lauantain päätteeksi sekin pääsi kentälle hiukan toteuttamaan itseään. Tehtiin pitkä seuraaminen kaikilla nopeuksilla ja muilla herkuilla. Se sujui hienosti. Luoksetulon seiso pysäytys valui hiukan pitkäksi, joten aloitin alusta. Toinen yriyis oli parempi ja tehtiin liike kokonaan loppuun.  Kaukokäskyissä tehtiin paljon vaihtoja, mikä sai Kipin kuumiamaan ja  heittäytymään epätarkaksi.Tehtiin muutama vaihto ihan läheltä. Sitten leikittiin pallolla .

Sunnuntaina hommat  kentällä jatkuivat. Kun kaikkien kanssa oli käyty liikkeet muuten läpi, tehtiin ryhmä paikallamakuu. Tähän Kipikin pääsi osallistumaan. Ei huomautettavaa sen osalta. Sitten Kipi vielä leikki hyppyä kaukaa vinosta ja kävi käskyllä hakemassa noutokapulan esteen vierestä ja hyppäsi sen kanssa.

Aurinko paistoi koko viikonlopun ja sai nenät punoittamaan. Onnea kevääv/kesän kisoihin oppilaille.Hymy

Niin, ja se häiriö! Kotiin lähtöä odotellessa kävelimme Kipin kanssa Kyötikkälän majan edustalla. Siinä parkkiksella n.10m meidän takana autossa alkoi sakemanni haukkua vartioidessaan omaansa. Kipi siihen paikkaan paikalle makuuseen ja itse kulman taakse piiloon. Sieltä näki ikkunoiden läpi Kipin. Kipi ei ollut pelokkaan näköinen ainoastaan hiukan jännittynyt alussa eli kyynärät juuri ja juuri pysyivät maassa. Hetken päästä nekin laskivat alas.Parin minuutin kulttua kävin palkkaamassa ja vaihdoin koiran istumaan. Saku auttoi "kiitettävästi" häiriön ylläpitoa. Minuutin istumisen jälkeen palkkaa. Tämän parempaa haukku reeniä ei olisi voinut järjestää !!