Kipiläisen iltalenkki oli todella vauhdikas,kun Herin kanssa juoksivat. Heri ei meinannut nahkaansa mahtua,kun tyttelit pääsivät vapaaksi. Hauska nähdä kuinka riehu kaverit olivat heti menossa ja kovaa. Heri välillä yritti viilentää oloaan heittäytymällä lumeen,mutta Kipi oli  heti vaatimassa liikettä lisää. Edelleen tyttöjen nujakionti on äänetöntä.Jossain vaiheessa Kipi otti itselleen kepin ja Heri yritti roikkua toisassa päässä. Kipin ilme kiristyi niin,että otin kepin pois ennenkun tule suurempaa sanomista. Ei meinannut luovuttaa kepistä Kipiläinen. Piti uhata!

Loppu lenkistä vastaan tullut tyttö pääsi yllättämään koko porukan. Heri herätti huomion vahti haukulla,mikä sai Kipin ihan sekaisin. Yleensä vastaan tulijan havaittuaan Kipi tulee siitä heti ilmoittamaan minulle. Nyt piti ihmetellä miksi Heri haukkuu ihmiselle? Kipi kävi tökkimässä Heriä ja sitten yritti mennä tulijan luo tai minun tykö, ihmeellistä pyörimistä. Kun Lili sai Herin kutsuttua luokseen meni Kipikin samaa matkaa, ei kuullut yhtään minun kutsuani. Vahti ja paimen täysin eri linjoilla vieraan ihmisen suhteen.

Kun erkanimme kotejamme kohti Kipi ihmetteli mihin osa porukasta jäi ja kulki peräänsä kurkkien pitkän matkaa. Herikin kävi katsomassa miksi me ei tulla samaan suuntaan. Kotona aikas väsy belgi;) ja miten ihanaa olikaan käydä Sissin kanssa remmilenkillä kahdestaan. Ei tarvinut miettiä ihmisten/koirien ohittamisissa mitään kommervenkkejä sai vaan kävellä.