Illalla omassa pihassa reenit. Maikku tuli liikkeenohjaajaksi ja teimme aluksi kisan.

Luoksepäästävyys sujui hienosti pylly massa vaikka tuttu ihminen silittelikin
Paikalla makuu hyvin,Maikku häiriköi hiukan,mutta ei vaikutusta koiraan.
Seuraaminen hyvä-, ei kovin pitkää matkaa. Toinen täyskäännös hiukan väljä.
Liikkeestä maahan meno hyvä.
Luoksetulo hyvä-, ainoastaan nenä kosketus ja pomppu sivulle.
Liikkeestä seiso,hieno.
Hyppy, hieno.

Heti perään noutoa hypäten. Hienosti odottaa lupaa lähteä noutoon. Ei aikomustakaan kiertää, kolme toistoa palkaten kapulalla revitellen. Sitten vaihdoin pehmo patukkaan ja sillä pelkkää hyppimistä ja taistelua.Lopuksi seiso pysäytys ja suora palkka.

Sitten leikimme merkki leikkiä kahdella pallolla. Maikku laittoi uuden pallon, kun Kipi oli hakenut toisen, neljä toistoa. Sitten lähetin Kipin merkille,hyvin lähti,mutta pysähtyi merkin eteen. Uudella käskyllä siirtyi taaksa ja heti pallo lensi. Uudelleen sama, nyt Kipi meni heti merkin taakse ja sai pallon. Vielä pari pallolle juoksua.

Ohjatussa noudossa pallot. Vein Kipin merkille ja palasin lähetys paikalle. Sama ongelma kuin viimeksikin, Kipi hakisi vain vasenta. Minä noudatin sillä vain oikeaa. Lyhensin matkaa lähetyspaikkan ja korositn käsi merkkiä.Onnistui lopulta.

Luoksetulo seisomisella,pysäytykseen asti liikkeenä ja siitä kutsu patukkaan taistelemaan. Sama maahan pysäytyksestä. Lopuksi suora luoksetulo ja patukka näkyviin edellisten pysäytyskohtien kohdalla,ettei ehdi ennakoida pysäytystä.

Taisteltiin ja Kipi voitti. Rauhoitin koiran, nopeasti patukka putosi suusta. Kiitos, se oli siinä.