Viikolla on ollut ihana ulkoilla illallakin, kun metsässä näkee hyvin kulkea lumen +kuun valossa. Uuden asuntoalueen metsähakkuut ovat loppusuoralla, joten iltaisin ei ole enää niin paljoa koneita töissä. Löysin muiden koira ihmisten tekemän polun, mikä kiertää hakkuualueen ja on mukavan pituinen lenkki. Meluvallia on korotettu ja rinne on siis entistäkin jyrkempi ja pidempi. Kipi pääsi pariin kertaan ylä/alamäki juoksua tekemään mihin lumi teki kivan vastuksen. On sillä hyvä kunto, kun jaksoi niin juosta rinteessä.

Keskiviikkoiltana jäimme vielä lenkin jälkeen temppuilemaan. En siis ollut varustautunut mitenkään, taskussa muutama Froligin palanen ja metsästä otettu keppi. Mitäpä sitä muuta tarvisikaan Hymy Tehtiin ensin seuraamista takaperin käännöksineen kaikkineen. Pikkasen piti pyllyn käyttöä ensin avustaa, mutta nopeasti Kipi hoksasi jutun. Sitten Kipi kieri, pyöri, peruutteli ja heilutteli tassuja. Eli kaikkea todella tarpeellista. Välillä into ylitti keskittymisen ja itsellä oli vaikeuksia olla nauramatta otuksen yrityksille. Hauskaa oli siis molemmilla.

Lauantaina sitten vuorossa ihan oikein suunnitellut reenit. Koulun parkkiksella tehtiin seuraamista. Takapään käyttö oli hienoa. Perusasennoista palkkasin samoin juoksuun lähdöistä namilla.

Ruudussa ajatuksena kunnolliset maahanmenot. Palkkailin ensin hyvistä merkille menoista. Sitten suoria ruutuun menoja. Jostain syystä Kipi ensin hakeutui oikeaan reunaan. Piti käydä näyttämässä se oikea paikka. Muuten korvat toimivat hyvin. Pallo+patukka palkkaa

Ohjatussa noudossa tarkoituksena saada nopeita ja tiiviitä palautuksia. No, eipä niistä tarvinnut muistuttaa. Kipillä intoa oli niin paljon, että palautukset olivat halutun kaltaisia. Jatkettiin sitten suuntien vahvistusta kahdella  metrin päässä toisistaan ja kaksi metriä Kipin takana olevilla kapuloilla. Joka kerta oikein! Patukka leikkiä.Hyvä Kipi Nauru

Luoksetuloa tein lyhyellä matkalla, koska en halunnut taas sitä liukumis pysäytystä, minkä Kipi viime talvena oppi. Silti se liukui ihan kun olisi ollut luistimet jalassa Päättämätön Missähän tätä voi talvella reenata!

Lopuksi aloin kaivamaan Kipistä nopeaa istumista. Kyllä on teputtaminen sitkeässä tuon koiran tekemisessä. Lopulta saatiin pari hienoa suoritusta peräkkäin. Sitten biletieeiin kunnolla! Heittelin palloa lumihankeen, mistä sitä piti etsiä. Löytämisestä sai patukan.

Hyvän mielen reenit molemmille Hymy