Sunnuntai iltana sain golffarin metsään kävelylle. Hyvin ohjeistettuna Keijo teki Kipille 30 metrin janalla n. kilometrin jäljen missä kaksi piikkiä peräkkäin, pari kulmaa oikealle ja yksi vasemmalle. Maasto oli hyvin vaihtelevaa: risukkoista metsän hoitotyöiden jäljiltä, lohkareista kalliota ja entistä suota. Ruti kuivaa. Jälki vanheni kaksi tuntia.

En voi muuta sanoa jäljestyksestä, kuin että hienoa oli.Janalähtö oli hieno, halukas eteneminen jäljelle asti. Kepit nousivat kaikki, piikit Kipi selvitti myös; ei ihan suoraan mutta ratkaisi itse suunnat. Keppien palkkauksesta Kipillä oli kiire jatkaa jälkeä. Ihan super hieno fiilis!!! Nauru

Maanantaina Kyötikkälässä Jennan ja Sarin kanssa. Kipin kanssa tehtiin  vaihteeksi kenttä poikittain, että näen suuntaako Kipi eteen lähetyksen seuraamis kaavion mukaan. Seuraaminen ok, jäävissä muut hyvin, mutta maahan menossa annoin huonon käskyn ja se jäi puolittain istumiseksi. Eteenlähetyksessä Kipi lähti kaartamaan vinoon ja kutsuin sen pois. Toisella lähetyksellä täysin suoraan patukalle, minkä Sari oli vienyt Kipin sitä näkemättä. Sitten hyppimään.

1310573857_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hypyt sujuivat hyvin, mutta tein monta toistoa, että vahvistin lähellä luovuttamista. Tietysti taas kerran Kipin onnistui kaatamaan esteen. No, siitä ei onneksi jäänyt mitään solmuja. Kentällä oli apila täydessä kukassa ja kapulan etsiminen meni esineruuduksi. Siltäosin hyppy reenistä ei ollut hyötyä vauhdikkaisiin palautuksiin. A-esteellä ei ongelmaa.

1310573881_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvat Sari Suomela

Keskiviikkona juuri kun odotimme lähtöä reeneihin huomasin Kipillä juoksun alkaneen. Oli pakko soittaa Virvelle ja perua lauantain osallistuminen Seuraotteluun jälki 3 osallistujana. Sitten peruin vielä kaksi tokokoetta parin viikon päästä.

Sitten reeneihin Saijan& Tenhon kanssa IPO-klubin kentälle. Kipi ensin paikalla makuuseen. Sitten kisamainen suoritus ja palkkana frisbee eteen lähetyksessä. Seuraaminen edisti, en viitsinyt puuttua siihen. Muuten kaavio ja jäävät ok. Tasamaa ok. Hyppynoudossa Kipi parka meni ihan sekaisin , kun tällä kentällä on lähekkäin viisi hyppytelinettä; koe-este, harjoitus esta, A-este , loiva A ja matala harjoitus este. Autoin epätietoisen hyppäämään saman minkä yli oli juuri mennyt. A: sama juttu. BLONDI!

Hyppäytin Kipiä frisbeellä leikkien eikä siinä ollut ongelmia. Hauskat reenit. Mutta muuten mieli on maassa, kun kisat  nyt jäävät käymättä. Kolmosen jälkikisoja on muutenkin vähän ja niihin pääseminen vaikeaa. Ja kun vielä tietää kuinka paljon taas on tehty töitä tämän kokeen eteen. Tosin eihän reenit koskaan hukkaan mene, mutta silti Päättämätön