Todella helteisessä säässä käytiin SM-karsinta lauantaina. Jo aamulla yhdeskältä mittari näytti +23 astetta. Pilvettömältä taivaalta paistava aurinko teki urheilustadionin kuumaksi pätsiksi. Onneksi löysin Kipin häkille pensasaidasta hyvän varjoisan paikan. Meille oli arvonnassa tullut numero 449 joka tarkoitti paikkaa kolmannessa paikallaolo ryhmässä lounastauon jälkeen eli n. klo 12.30. Ryhmät kuitenkin sujuivat nopeammin mitä oli kellotettu, niinpä me pääsimme suorittamaan paikallaolot jo klo 12.

Koe oli jaettu viiteen kehään 1. paikallaolot, 2. ohjattunouto ja kaukokäskyt, 3. luoksetulo ja seuraaminen, 4. ruutu ja tunnistusnouto, 5. metallinouto+hyppy ja z-kävely

1. paikalla istuminen 8 , kääntyi kohti piiloa

  paikalla makaaminen 7, hidas maahanmeno, kääntyi kohti piiloa

2. ohjattunoutaminen 8, hidas merkille meno

  kaukokäskyt 7, ensimmäiseen istu nousuun kaksoiskäsky (i-s-i-m-i-m)

3. luoksetulo 7½ , pysähdykset valuivat

   seuraaminen 8 , pari vinoa perusasentoa

4. ruutuun lähetys 0, Kipi lähti kohti toimitsijatelttaa, sain pysäytettyä ja merkille, hienosti ruutuun mutta takaa ulkona, siirto käsky ja maahan niin tuli liikaa käskyjä

  tunnistusnouto 8, en tiedä miksi

5. metalliesineen nouto hypäten 8, ohjaaja antoi tuo-käskyn liian myöhään ( tämä oli kuulemma tuomarin selitys melkein kaikille)

 z-kävely 9, maahan meni hiukan vinoon

yhteensä 219 pistettä ja kolmostulos sijoitus 45/93

Hirveä harmitus tästä suorituksesta jäi, koska en ole osannut viedä koiraa eteenpäin. Kovasti on töitä tehty, mutta ilmeisesti vääränlaisiin asioihin kiinnitetty huomiota. Suorituksen jälkeen jo päätin lopettaa itseni kiusaamisen ja jättää koko lajin.

Hiukan iloa hommaan toi TamSK:n joukkueen hieno sijoitus 5/69.

Yön yli nukuttuani ajatukset kuitenkin kääntyivät tulevaisuuteen ja kavereiden kannustus loi uskoa omiin kykyihin. ME JATKETAAN VIELÄ!!