Koulun kentällä reenaamassa Keijon ja Huugon kanssa. Kipi ja Huugo aloittivat paikalla ololla. Vaikeutin Kipille menemällä viistosti piiloon. Ja kävi miten pelkäsinkin eli Kipi pikkuhiljaa käänsi itsensä kohti piiloa. Tätä on tehtävä lisää, että saa varmuutta pysyä niinkuin jätetään. Muuten ok.

Sitten Kipi teki AVO liikkeet kisamaisesti. Keijo oli liikkeenohjaaja. Kipi ei ottanut häiriötä käskytyksestä eikä ennakointia.

-seuraaminen kaikilla nopeuksilla hyvää
-liikkeestä seiso, Kipi kääntyi mukana kun ohitin sen. Eipä ole moista tehnyt pitkään aikaan
-luoksetulo pysäytyksellä,super hieno
-liikkeestä maahanmeno hienosti
-tasamaa nouto, hyvin lopun päin hyppäämistä sivulle siirtymisessä lukuunottamatta
-kaukokäskyt super hyvin

Keijo ja Huugo tekivät ALO liikkeet ja sitten Kipi pääsi uudelleen. Tehtiin tasamaa noutoja ja hiottiin sivulle siirtymistä. Luoksetulon motivaation nosto pallopalkalla ja kakeja kaukaa kaikilla vaihdoilla. Seisomisesta istumaan tuotti vaikeuksia,tehtiin sitä sitten läheltä. On selkeästi hitaampi seisomasta->istu kun muut vaihdot. Tehty kuitenkin vasta aika vähän kaikilla vaihdoilla.

Sissi pääsi tekemään seuraamista. Sissin liikkeelle lähdöistä Keijo sanoi osuvasti."On kuin sukkasillaan kävelyä."  Idioottirinki meni hienosti, istuminen tosi nopea. Luoksetulo molemmilla pysäytyksillä, nyt Susi muisti omat käskynsä;)  Tasamaa nouto samanlaisella halulla kun aina ennenkin eli syöksy kapulalle niin että hiekka peitti koko naaman. Loppuun kaukokäskyt.

Meillä oli hauskaa. Onnistuneet reenit kaikilla. Nyt vapun viettoon.

 HAUSKAA VAPPUA:)