EVL-ryhmän päätös möllikoe. Oppilailla meni kaikilla hienosti, saivat päästötodistuksetkin;) eli mun "käsialalla" kirjaillun arvostelun kisasta. Koska yksi koira oli poissa pääsi Sissi kisaamaan.

Sissin kanssa vaan on niin käsittättömän hieno tokoilla! Virheitä ei tullut, vaikka ei olla reenattukaan ja vauhtia oli välillä vähän liikaakin. Ainoa mistä voi huomauttaa, oli muutama perusasento mitkä jäivät vinoon. Ilmeisesti tällä viikolla vaivannut selkä oli hiukan kankea.

Ryhmän jälkeen reenasin Kipin kanssa toko juttuja. Aloitimme seuraamisella: paljon käännöksiä ja sitten askelsiirtymiset. Muuten hyvä, mutta peruuttaminen pitäisi ottaa harjotteluun ihan erikseen. Merkille menoa muutaman kerran niin, että minä en käynyt merkillä, mutta pallo tuli minulta. Sitten ruutuun juoksua. Ensimmäisellä kerralla Kipi huuhaili reunamerkkien välissä. Pyysin pois ja menin itse ruutuun kutsumaan koiran sinne. Nyt selkiytyi paikka ja pääsin palkkaamaan oikeaan paikkaan menosta.

Ohjatussa noudossa oikean puolen haku. Ei meinannut Kipi uskoa, että oikeallekkin voi mennä. Yritys vasemmalle oli kova. Keskimmäinen ei merkitse mitään.Jotain positiivista tässäkin liikkeessä.

Sitten tunnari yhdellä hiekkaan piilotetulla kapulalla. Hyvin Kipi käytti nenäänsä ja jaksoi etsiä.
Tuli otettua monta pientä palasta ja oli ihan hauskaa. Ryhmä sopi seuraavista reeneistä, joten jatkoa riittää.