Aamulenkin yhteydessä kävin koululla molempien koirien kanssa. Kipi teki ensin. Seuraamisessa paljon käännöksiä, pikku askeleita ja perusasentoja idarin merkkien ympärillä. Kerran piti vilkaista nerkkiä, mutta huomautuksen jälkeen ne eivät enää kiinnostaneet. Kun Kipi on hyvässä mielentilassa ei perusasennoissa  juurikaan virheitä tule Nauru Juoksusta hitaaseen siirtymisen jälkeen hiukan jäi eteen, muuten hienosti. Peruuttamisetkin ihan suoria. Namipalkkaa.

Sitten idaria. Tein itse ihan mitä sattui ja käskytin Kipiäkin ihan missä kohtaa hyvänsä. Mm samalla sivulla kaksi stoppia. Ensimmäinen seisominen kääntyi vinoon. Kävin korjaamassa sen ja sitten kaikki olivatkin suoria. Korvat loistavasti mukana, ei yhtään mukaan lähdön ennakointia vaikka välillä kävelin käskemättä ohi.Namipalkkaa

Luoksetuloissa varmistin, ettei Kipi pääse muuttelemaan asentoaan. Pallolla pysäytyksiä. Välillä palasin palkkaamaan alkuun. Sitten leikittiin pysähdyksiä kahdella pallolla.

Tässä juomatauko. Sen jälkeen oli tarkoitus hinkata kaukoja, mutta miksi hyvää pitäisi hinkata Silmänisku Ensin s-i-s-m-i-m kauniisti tassut paikoillaan, kehu palkkaa. Ja sitten pitkältä matkalta i-m-s. Taas mielentilan rauhallisuus pitää liikkeen koossa.

Ruutua ensin merkin kautta seisomiseen asti pallolla palkaten. Sitten merkiltä ruutuun niin että itse olin puolivälissä: ruutuun->seiso->maahan, kolme toistoa. Muutama pallosta kisaaminen ja yllättäen Kipi voitti kilpajuoksun Yllättynyt Loppuun koko liikkeenä ja sivulle juoksusta pallo palkkaa.

Sitten Sissi pääsi seuraamaan. Täydellisellä kontaktilla tehtiin kaikki nopeudet ja askelsiirtymiä. Lopussa alkoi piippaamaan "Anna jo se pallo!!!!".

Sitten pari ruutuun lähetystä merkin kautta. Vanhus oli kovasti innoissaan ja teki hyvin.

Sitten luoksetulo.(Kipin käskyillä) Sissi osasi hyvin. Rauhallista pallottelua Nauru