Pitkästä aikaa ulkoreenit. Aloitettiin paikalla makuulla n 4min. Talon toisella puolen öljyauto piti hyvää häiriö kolinaa ja naapurin kultsu haukku pitkästymistään. Ei vaikutusta Kipiin. Sitten seuraamista. Laitoin Kipille lyhyen hihnan,että saan varmistettua oikean paikan kaikissa nopeuksissa. Eipä sillä käyttöä ollut. Ainoastaan peruuttamisessa toinen askel kääntyi vinoon.

Luoksetulo ihan hienoilla pysähdyksillä. Liikkeestä istumisessa ei huomautettavaa. Näistä namipalkkaa.

Sitten ruutua. Ensimmäisellä lähetyksellä Kipi oli tietävinään,että pallo on takalinjalla eikä kuunnellut seiso käskyä. Pyysin pois ja nuhtelin sitä korvattomuudesta. Uusinnassa käytin astetta tiukempaa käskyä ja nyt oli napakka pysäys. Juoksin ruutuun ja palkkasin pallolla. Sitten vaihtelin hiukan suuntia mistä lähetin (vinottain ruutuun) ja pysäytin välillä seisomaan ja välillä maahan.

Metalli-hyppy-nouto sujui mallikkaasti vaikka tumpelo ohjaaja heittikin kapulan kukkapenkkiin, mihin koirat ei saa mennä. Kipi juoksi vauhdilla kukkapenkin reunaan ja astui varovasti etutassuilla sinne, ojensi kaulansa pitkälle ja ylettyi juuri ottamaan kapulan. Vauhdikas palautus. Hassu otus:) Sitten muutama pallonouto leikkinä.

Kaukokäskyt hyvin. Tunnari hienosti.

Siirsin ruudun paikkaa ja lähettelin taas muutaman kerran ja käytin siirto käskyjä.Peruuttaminen saisi olla pidempi. Siinä projektia. Sivuttain siirtymiset ei vielä kovin vahvat, niitäkin pitäisi muistaa tehdä enemmän. Hauskat pika reenit tämän toimettomuus tylsyyden keskellä. Itse olen ollut olkapää vaivainen jo vuoden vaihteesta asti. Kipu vie kaiken halun toimimiseen ja keskittymis kyky on hukassa. Kipi pyytää tekemistä sisällä eikä pelkkä metsäkävely saa sen tarmoa purettua.

Eilen,kun tulimme mummulta metsän kautta kotiin,matkaa n. 3km, Sissi sai totaalisen uupumus kohtauksen.Kipi yritti yllyttää Sissiä juoksemaan, mutta ensi se vaan kulki omia polkujaan ja sitten vauhti hidastui. Matkaan johon tavallisesti olisi mennyt  15-20min meni 45 min. Pitkän aikaa tässä menikin hyvin, eikä mitään oireita tullut. Teimme joulunpyhinä parin tunnin lenkkejä ja koirat riehuivat keskenään,eikä Sissille tullut silloin mitään. Kovat pakkasetkaan eivät siihen vaikuttaneet.

Täytyy seurata tilannetta ja ottaa yhteyttä Palolahteen vieläkö lääkitystä pystyy nostamaan,jos Sissille heikotuksia alkaa tulla enemmän. Itsellä perjantaina lääkäri (taas). Toivottavasti nyt löytyy jokin ratkaisu tähän vaivaan.