Toko reenit Linnainmaan koululla. Kipin kanssa tehtiin ensin seuraamisen motivaatio reeniä. Lyhyitä pätkiä ja paljon taistelu palkkaa. Sitten Keijon ja Huugon kanssa kaukokäskyjä häiriönä. Eli koirat vierekkäin, mutta eri suuntiin ja siitä vuoroin käskimme asennon vaihtoja. Hyvin molemmat kuuntelivat vaan omat käskyt. Samalla periaatteella luoksetuloja.(Nyt koirat samaan suuntaan.)
Kipi oli hiukan ihmeissään,mutta ei ottanut häiriötä Keijon käskyistä.Paikalla makuu n.3min piilossa, hyvä rauhallinen. Palkkioksi ruutuun missä pallo valmiina piilotettuna. Hyvällä vauhdilla ruutuun asti. Kipi jäi odottamaan seiso käskyä, sain yllyttääetsimään pallon. Sitten uusi lähetys ja nyt pysäytys, muuten hyvä mutta sivusta sisään. Menin itse ruutuun ja kutsuin koiran sinne. Seisominen loistava, kovat kehut. Lopuksi lähetys,pysäytys ja pallo palkaksi.

Sissin kanssa seuraamista,missä paljon juoksusta seis. Hienosti seurattu! Luoksetulo molemmilla pysäytyksillä,hyvin. Kaukokäskyt kaukaa. Muuten hyvin, mutta minä käytin Kipin käskyjä. Sissi teki asennon vaihdot oikein mutta tekniikka petti. Vaihdoin Sissin omiin käskyihin ja homma sujui hyvin. Keskittymistä peliin!!!

Kipin kanssa luoksetuloja seiso pysäytyksellä. Hieno vauhti ja hyvä pysähdys. Loppuun koko liike. Hiukan vauhti hiipui lopussa,liekö syynä uusi melko kookas sepeli kentällä.Sitten ohjattua noutoa liikkeenohjaan kanssa. Ensin oikean haku. Kipi lähti oikealla,mutta kaarsi keskimmäiselle. Sain pysäytettyä eikä kerinnyt nostaa väärää. Palasi omatoimisesti merkille. Uusi lähetys samalla tuloksella. Pyysin merkille ja katsoin itse ensin kapulaa ja sitten pitkitetty käsimerkki käskyn kanssa. Kipi lähti hiukan epävarmasti, mutta näki sitten kapulan ja kirmasi innokkaasti liikkeen loppuun. uusi vienti. Kentän toisella laidalla reenasi sakemanni, jota Kipi tuijotti koko ajan kun Keijo vei kapuloita. Olin varma, ettei tytteli lähde merkille vaan tekee jotain omiaan. Hyvin kuitenkin merkille ja nyt onnistui heti oikean haku.Sitten heti perään vasen ilman vientiä. Se oli helppo nakki. Siinäpä se