Niin se takatalvi sitten tuli Päättämätön Lunta satoi melkein kymmenen senttiä ja pikku pakkastakin. Päivällä auriko lämmittää jo mukavasti, joten lumi suli pois teiltä ja parkkiksilta. Lumiset paikat ovat nyt entistä lumisemmat.

Iian kanssa sovittiin reenit koululle. Kenttä oli lumen alla sohjoa ja hiihto puoli hankea. Tehtiin kävelytiellä.

Kipi ensin. Pk seuraamiskaavio ja palkaksi eteen lähetys lelulle. Pätevää! Sitten jäävistä istumista. Se oli ihan ok (siis miten voin inhota ilmaisua OK), voisi olla nopeampi!! Mä en osaa nopeuttaa, en vaan ole keksinyt miten saisin markkinoitua Kipille nopeamman tavan. Sitten juoksusta seisomista, hyvin.

Vicin kanssa ensin leikkimistä yhdellä lelulla. Murinan säestyksellä hurjimus taisteli Nauru

Sitten sivu ja parin askelen seuraamista. Leikkien istu ja maahan. Luoksetuloja pari kertaa n. 10 metristä. Sitten taas leikittiin. Pikkusen piti kättä käydä tarkistamassa olisko vielä namia tarjolla, kun ei ollut niin sitten leikittiin. Yritin lyijykynän pitämistä, mutta ei onnistunut.

Kotona sain yhtenä päivänä Vicin ottamaan lyijykynän suuhunsa kädestäni ja nopeasti yhdistin siihen "pidä" käskyn ja palkkasin taistelulla. Parina päivänä se on onnistunut. Vicihän ei ole ottanut mitään noutokapulaa muistuttavaa suuhunsa. Käsittämätön lukko, koska mitään ei ole tapahtunut. Metsässä kyllä kantaa keppejä ja käpyjä.

Ollaan myös aloitettu edessä istumisesta sivulle siirtymisen harjoittelu.