Metsä on aivan rutikuiva,eikä lähellä jyrisemässä käynyt ukkonen vettä heittänyt. Jälki siis varsin haastava. Tunnin vanha, yksi kulma oikealle, yksi vasemmalle ja  kolme polun ylitystä. Ensimmäisen kulman namitin läpi ja toisessa käännöksen jälkeen. Jana 30m.

Janan akussa Kipillä  hyvä keskittyminen. Lähti etenemään hyvin, mutta siinä vaiheessa kun lähdin mukaan Kipi kaartoi vasemmalle. Otin uudelleen alkuun ja muistutin eteen menosta. Nyt jäkjelle asti. Kipi nosti takajäljen, sanoin "tänne päin" ja kääntyikin, mutta sitten homma meni pyörimiseksi. Odottelin paikoillani miten Kipi asian ratkaisee ja kun se selvästi lähti jäljelle kehuin sitä hiljaa. Ensimmäinen keppi n. puolivälissä 50m suoraa nousi hyvin. Sitten läpi namitettu kulma mistä Kipi poimi muutaman ja jatkoi matkaa. 100m suora minkä loppupäässä keppi nousi hyvin. Kulman jälkeen Kipi poimi ehkä yhden namin.Polun ylityksessä ei mitään havaittavaa muutosta koiran työskentelyssä. Melko pian oli kolmos keppi mikä jäi nostamatta. Siitä alkoi 300m pitkä loiva kaari.

Kaaren alku oli melkoisessa ryteikössä. Kipillä ei ollut ongelmia, mutta minulla oli liinan kanssa vaikeuksia. Tulin nykineeksi koiraa pysähdyksiin kun irrottelin sitä risukosta. Kipi ei ollut millänsäkkään jatkoi matkaa heti kun liina antoi myöten. Kaaren loppuosan 100m oli keppi-polku- keppi-polku- keppi. Siinä ei mitään ongelmaa.

Kepeistä Kipi sai herkkua taskusta ja taas se odotteli rauhassa lupaa jatkaa menoa. Motivaatio riittää hienosti ja vauhti on hyvää. Tosin välillä piti jarruttaa liinalla tai homma olisi mennyt juoksemiseksi. Jarruttaminen ei Kipin työskentelyä haittaa. Lopussa purkillinen herkkua ja patukka leikkiä. Taitavasti hoidettu Nauru