29.8 Linnainmaan koululla ennen isojen reeniä Kipi harjoitteli luoksetuloa. Vauhti hurja ja loppu hyppy  saa minut jo horjahtamaan; tarttis varmaan tehrä jotain! Seuraaminen alkaa sujua paremmin tai siis se mukaan lähtö. Muuten ajatus hyvin selvä l. perus asennosta siirtymistä perus asentoon. Nouto harjoittelussa keskityimme pysymiseen vieressä ilman varmistusta.

Lopuksi teimme tunnaria. Voihan !!""#¤%/&(/  Liian kiire mulla! Liikkeen ohjaaja vei kapulat ja laittoi ensin kasalle ja oman taakse. Kipi haki oman ilman haistelua l. oli oppinut, että oma on takimmainen.  Sitten kaikki kapulat erillään toisistaan ja oma keskellä -> pelkkä nouto, ei nenää mukana yhtään. Sitten hinkattiin sitä ja tulos oli tunnarin hukkuminen kokonaan!!! Pitkään ruohoon kapulan piilottaminen auttoi, etsi todella hyvällä keskittymisellä. Isojen reenin jälkeen tein uudelleen; ensin kaksi ruohikosta etsimistä ja sitten monella kapulalla oma hiukan erillään. Kipi kävi haistamassa muita ja nosti yhtä, mutta haki lopulta oman. HUH!

Koirat ovat olleet pakkolomalla Piritan rippi juhlissa on ollut riittävästi tekemistä ja Sissillä on paha tulehdus varpaassa.


 Lisää kuva galleriasta1117322.jpg

Kipi 5kk kotipihassa.