Vielä oli pakko lähteä kentälle tokoilemaan Kipin kanssa. Kisa lähestyy ja paikalla oloon on panostettava.

Siispä ensimmäiseksi paikallaolo 4min, piilossa metsän reunassa lasten majassa. Kipin takana lapset pelasivat palloa n.20metrin päässä. Minun takanani metsässä pikkutytöt leikkivät aikas äänekkäästi kotia. Häiriöitä siis piisasi, mutta ei vaikutusta.Pitkät kehut ja nami palkkaa. Hyvä!

Seuraamista pallo pelin vieressä. Kerran piti vilkaista,kun aikuinen korotti ääntään, mutta muistutuksen jälkeen mainiosti. Hitaasta kävelystä pallo palkka.

Luoksetulo pysäytyksellä: ensimmäisellä kerralla pallo pysähdyksestä, toisella eteen istumisesta ja kolmas taas pysähdyksestä. Lopuksi suora luoksetulo. Nyt ei tullut törmäilyjä;)

Kaukokäskyt: ensimmäisellä yrityksellä kaksi vaihtoa hyvin istu-maa, mutta seuraava istu vajaa. Uudelleen hiukan lähempää, nyt kaikki hyvin. Sitten kaukaa ja kehu jokaisesta hyvästä vaihdosta (kuusi kertaa).

Tasamaa nouto muuten hyvä, mutta luovutuksessa Kipi tulee varpaille ja sivulle siirtymisessä hyppäsi törmäten polveeni. Muisteltiin edestä sivulle siirtymistä korrektisti ja sitten noutoa nami"magneetilla" eli nätyin namin ja lähetin noutoon ja ohjasin namille kauniisti istumaan. Kyllä se siitä.

Ohjatussa noudossa taas itse noutaminen Kipistä kivempaa, miksi mennä merkille. Pari pelkkää merkille menoe paransi asennetta. Sitten noudettiin,oikealta selvästi helpompi, vasen tökkii.Lopetettiin onnistuneeseen vasemmalta noutoon.

Sitten uudelleen paikalla makuu 4min. Nyt jätin Kipin vinoon piiloon nähden. Halusin nähdä kääntyykö otus piiloa kohden. Eipä kääntynyt ja häiriöt edelleen samat, kuin ensimmäisellä kerralla.Hyvältä näyttää!