Aamureenit koululla aiheena ongelmien ratkominen. Aloitimme Kipin kanssa ruudulla, missä viimeksi neiti tiesi mitä kuuluu tehdä. Eli meni maahan, kun takalinja ylittyi. Tein kolme toistoa nopealla temmolla: ruutuun->seiso->maahan. Pallo palkka jokaisesta, koska kaikki hienosti edestä sisään ja käskyjen mukaiset toimet. Sitten ruutuun->seiso       . Nyt oli hyvin korvat mukana ja Kipi jäi odottamaan lisä käskyä. Kävelin ruutuun palkkaamaan. Sitten ruutuun->seiso ja kävelin kuvion ja menin ruutuun palkkaamaan.

Luoksetulo palkaten pysähdyksistä. Seiso hyvä, nopea. Maahan meno varsinainen sukellus:) Lopuksi suora lupksetulo. Kipi kuunteli mikä käsky on tulossa, mutta ei hidastanut vauhtia.

Metalli nouto,missä viimeksi tuli uutuutena kapulan vieritys maata pitkin (en muistanut tätä ongelmaa kirjoittaa, kun niitä viimeksi oli niin paljon). Nyt tein ihan liikkeenä,eikä vieritelty, mutta ei mikään super nopea nosto. Tätä on tehty iltaruualla, millä yleensä saa ongelmia ratkottua helpoimmin. Ruoka on hyvä innoittaja Kipille. En puutu lievään arpomiseen nyt, koska kisa lähestyy, enkä halua tehdä suurempaa ongelmaa metallista. Riittää tällä hetkellä. että Kipi tuo eikä vierittele tai pudota.

Tasamaa nouto hyvin, ei kapulan pyörittelyä suussa. Pito voisi olla tiukempi.

Kaukokäskyissä ensin kisamaisesti. Siirtyy 10cm taaksepäin. Sitten hinkattiin seisomasta istumista eteenpäin.Alussa pidin kiinni kauluskarvoista tai kyynärpäistä. Läheltä onnistui toistojen jälkeen.

Tunnari kisamaisesti paitsi muodostelma oli epämääräinen ja kapuloita kahdeksan. Nyt oli maltillinen vauhti ja hieno nenän käyttö. Pitkät kehumiset, silittelyt ja namin syötöt.

Olin vienyt ison motskarin kentän laidalle valmiiksi. Tehtiin eteen lähetys 40m. Tipsistä Kipin katse kiinnittyi kaukana odottavaan superpalkkaan. Lähti hyvin seuraamaan ja ampui itsensä kiitolaukalle käskyn saatuaan.
Ylpeä otus kantoi suurta patukkaa minulle. Veimme yhdessä motskarin takaisin. Nyt otin matkaa 70m. Seuraaminen piti aloittaa uudelleen liiallisen innon takia. Mutta sitten kun sai käskyn oli vauhti mahtavaa. Otus pullisteli ylpeyttä taistellessamme patukasta.

Sissi teki välissä ruudun pari kertaa. Toisella kerralla yritti huijata minulta palkan kääntymällä etureunalla odottamaan palloa. Uusinassa teki kympit! Sitten Sissikin teki eteen lähetyksen 60m. Samaa vauhdin hurmaa vanhuksessa, kun kakarassakin.

Kipi jatkoi opiskelua seuraamisen peruuttamisen muistelulla. Jalkapallomaalin takareunaa hyväksi käyttäen saatiin onnistuneita peruuttamisia. Kentälle siiryttyä ei asia ollut selkeä. Otin takaremmin käyttöön ja sen avulla onistuttiin myös kentällä. Kipi alkoi turhautua, kun ei ymmärtänyt mitä siltä halutaan. Ei kuitenkaan käynyt päälle. Mutta kommentoi äänekäästi.

Turhautumisen purkamiseksi tehtiin merkille menoa. Pallo palkalla muutama toisto.  Loppuun vielä ruutuun juoksu ja seisomisesta pallopalkka.

Nyt tuli taas hyvä mieli kisoja ajatellen. Tosin liikkeenohjausta ei ollut, mikä Kipiä hiukan kuumentaa. Tunnariin olen erityisen tyytyväinen. Eikä ainakaan mitään uutta ongelmaa ilmaantunut.