Lunta oli päivänaikana tuiskuttanut n. 5cm ja tuiskutti edelleen illalla, kun päätin lähteä tekemään kenraalin sunnuntaita varten. Laitoin kehään idarin-, luoksetulon ja ruudunmerkit valmiiksi. Luoksetulon jättöpaikka nyt puolivälin kohdalla ruutuun menoa.

-seuraaminen: hyvää, olin jo matkalla päättänyt tehdä heti lopun marmatuksesta jos Kipi siihen lähtee. ei kuulunut mitään Nauru vastasataneessa lumessa oli hyvä tarkistaa seuraamisen tiiviys kaikissa nopeuksissa; hyvältä näytti

-idioottirinki:  seisominen ja istuminen aavistuksen vinoon sisälle päin, muuten ok

-luoksetulo: hieno

-ruutu: super (ei edes vilkaisua häiriö merkkiin)

Tässä välissä palkkaus namilla ja pallolla. Palloon Kipi ei meinannut ensin syttyä vaan halusi lisää herkkuja, mutta kyllä me siten leikittiin. Merkit pios, ainoastaan kakeille ja ohjatun  suoritus kohdan merkit jäivät.

-ohjattu nouto vasemmalta: hienosti (ainoa juttu mikä arveluttaa: nostettuaan vasemman kapulan Kipi näki kaksi muuta ja selvästi hidasti vauhtiaan ja epäröi, mutta kokosi itsensä ja loppu hienosti)

-metalli tasamaanoutona: hyvin

-tunnari: super

-kaket: super

Taas palkaksi namia ja narupallolla leikkimistä. Lopuksi leikittiin liikkeestä istumista ja seisomista muutaman kerran. Suoria. Hyvä mieli jäi kokonaisuudesta. Keli oli haastava, mutta Kipi teki kaiken täysillä. Tällä siis mennään sunnuntain kokeeseen.