Tehtiin lenkin yhteydessä ensin Kipin kanssa seuraamista. Keskityin palkkaamaan koiran oikeaa mielentilaa. Askelsiirtymissä ja paikalla käännöksissä kierrokset tuppasivat nousemaan, mutta suorilla Kipi rauhottui. Sitten jääviä suorapalkalla. Sohjon sekaan heittäytyminen ei Kipiä haitannut. Istumisissa silti hitautta. Mielestäni lapojen jumit ovat helpottaneet, mutta who knows.( Olen pariin kertaan "hieronut" Kipin lapojen alueen ja tehtiin myös selkäjumppaa. Ei mitään minkä olisin huomannut kiristävän. Hoito ja lepo ilmeisesti auttaneet.)

Sitten roiskuvia luoksetuloja pysähdyksistä palkaten. Uskomattoman hienoja sukelluksia Erilaisia versioita matkasta, pysäytyksestä ja palkasta.

Pallonoutoja luovutuksiin keskittyen. Hienosti Kipi on sisäistänyt lähellä luovuttamisen. (Ainakin ilman "häiritseviä" ihmisiä.)

Kakeissa piti huomautella sivuttain siirtymisistä. Jos Kipi teki liikkeet siirtymättä sivullepäin tuli se eteenpäin Läheltä hinkattiin hissiä m->s->m ja i->s->i.

Lopuksi leikittiiä jääviä.

Sitten Sissi pääsi hommiin. Seuraamisessa Sipuli yritti pidätellä itseään oikeassa paikassa, muttakun oli niiiiinnnn kivaa Pallonoutojakin tehtiin. Sissi on kehittänyt hassun tavan kääntää pyllynsä maatapitkin edestä sivulle muutamalla pompulla. Luoksetulossa en raaskinut käskeä Sissiä sohjoon maahan.Lopuksi jumpattiin kaukoja. Hissi toimi hienosti Vanhus oli onnessaan!