Viime viikot on Vicin kanssa keskitytty hyppyyn ja tunnariin. Ensimmäisissä hyppytreeneissä Vicillä oli jokin ajatus miten liike tehdään, mutta ei ihan täyttä muistikuvaa. Eli pikkutyyppi ryntäsi suoraan esteen taaske seisomaan nätisti paikoillaan. Siis hyppäämättä :) Äkkiä kuitenkin saatiin myös hyppy mukaan liikkeeseen. Sitten on tehty sekä ALO että AVO liikkeenä.

Tunnistusnoudossa jatkoin siitä mihin kesällä jäätiin. Tässä on ollut pitkä tauko, koska en halunnut sekoittaa jäljen keppien /tunnarin etsintää. Yhden kapulan piilottelua lumihankeen tehtiin muutamissa treeneissä. Sitten laitoin yhden häiriökapulan valmiiksi hankeen "jäähtymään" ja oma lämpöisenä lähelle, muutamia toistoja. Jotenkin Vici ei kertaakaan mennyt häiriökapulan yli. Minusta tuntui, ettemme pääse yhtään eteenpäin tällä tavalla. Kotipihareeneissä sitten päätin tehdä jotain toisin. Tein pihan eripuolille kolme tunnarikapulakasaa valmiiksi (jokaisessa n.10 kapulaa). Sitten alkuvalmistelut niinkuin liikkeessäkin tehdään ja kävin piilottamassa oman kapulan kasan taakse lumeen. Ensimmäisessä lähetyksessä Vici jäi haistelemaan kasaa ja kerkisin jo manata itseni alimpaan hornaan, kun typy sitten jatkoi haisteluaan ja lopulta toi oman. BILEET!! Kertaakaan ei Vici ole yrittänyt ottaa kasasta kapulaa vaan etsii oman.Jes, me päästiin iso loikka eteenpäin.

Seuraamiseen on saatu jo matkaa pk-kaavion verran. Enää Vici ei vaivu koomaan vaikka en sitä kannustakkaan seuraamisen aikana. Tässäkin edistytään.


Kipin kanssa on tehty kuuntelutreenejä ja vahvistettu noudon palautuksen suoruutta yhdistettynä tasamaanoutoon, hyppyyn ja tunnariin. Välillä Kipi käy kovilla kierroksilla, mutta marinaa ei juuri ole tullut. Sen sijaan mustelmia kylläkin!! Ensimmäisiin kokeisiin on ilmottauduttu. Täytyy tehdä muutamat kokeenomaiset harjoitukset ennen 23.2.