Sissi lakkasi ravistelemasta joten soitin Päiville,koska ehtisi tulla hieromaan otukset. Ensiapuna kehotti minua kevyesti hieromaan lämpöiseksi,että aineenvaihdunta vilkastuu ja lämpö rentouttaa.Päivi tulee,kunhan saa pennelit lähtemään maailmalle. Hieroessani löysin kaksi rupea selästä. Yllättäen juuri kulmahampaiden väleillä. Kipi on tahallaan ärsyttänyt ja yrittänyt saada Sissiä tulistumaan, että josko jo nyt pääsisi kalifiksi kalifin paikalle. Pari kertaa Sissi on joutunut muistuttamaan oikein tosissaan toisen sikailusta. Kipi siis juoksee täysillä päin ja näykkää vielä ohimennessään. Eipä ihme jos on ollut selkä kipeä.

Kipillä taas on ollut itsessään pidättelemistä,sen kummallisen ihmisrodun kanssa,mikä kulkee lujaa kepit käsissä js jaloissa. Meidän lenkkipolku tehtiin laduiksi ja hiihtäjiä riittää aamusta iltaan. Kipi tahtoisi niin mielellään ottaa kiinni edes yhden. Vielä ei ole lähtenyt .....Jalka suussa

Luistelun EM-kisoja tuli seurattua aika tiiviisti,kun muutakaan ei voi. Hienon loppu shown jälkeen pakkasin repun ja koirat autoon,kun Keijo lähti jalkkisreeneihin Sarankulmaan. Aamulehden parkkipaikalla oli hulppeasti tilaa sunnuntai-iltana. Tein ruudun ja ohjatun valmiiksi Sissille. Otettiin ensin seuraamista. No joo, aikasmoista. Sitten ohjattunouto pelkällä tipsillä evästettynä. Kyllä toi vanhus on hieno ja muistaa heti jutun juonen. Molemmat puolet noutaen nami palkalla. Ja miten hienosti pyllyn heitto perusasentoon! Ruudussa oli pallo valmiina piilossa.Merkin kautta singahti Sissi pallolle. Voi onnea Nauru Uusinnassa pysäytin seisomaan mistä palkka. Leikittiin hetki varovasti pallon kanssa. Sissi avusti,kun tein Kipille jutut valmiiksi.

Kipikin aloitti seuraamisella. Kaikilla nopeuksilla, askelsiirtymiä  ja paljon käännöksiä. Askelissa Kipi alkoi komentamaan, mutta pelkällä "seuraa" käskyn tiukennuksella sain sen laskemaan kierroksia. Hyvä minä,etten lähtenyt mukaan otuksen mahtailuun.Kipi alkaa olla sillä tasolla reeneissä,missä Sissi oli parhaimmillansa. Aika nautittavaa tekemistä.

Ohjatussa noudossa "vein" kapulat. Ensin oikean nouto, hienosti. Vein kapulat uudelleen ja vasemman nouto, hienosti. Sitten suoraan oikea,mutta nyt ajatus hukassa.Yritti nostaa keskimmäisen,mutta tiukka seis esti aikeen. Pyysin Kipin pois ja näytin mihin pitää mennä. Sinne meni. Vein vielä kapulat ja haetutin vasemman. Hyvin!

Sitten suoraan ruutuun piilossa olevalle pallolle. Vauhdilla! Toisella kerralla myöhästyin itse pysäytyksessä ja yritin ohjailla,mutta se meni säätämiseksi. Kutsuin koiran pois. Sitten tarkkana ja pysäytys onnistui nappiin. Kerran vielä seiso->maahan mistä palkka.

Luoksetulo ensin liikkeenä. Sitten viimeisen osan vauhdista palkkausta. Kipi esitti taas blondiutensa. Kolme vauhdista palkkaa taakse heitettynä. Sitten tarkoitus palkata eteen pysähytmisestä, mutta Kipsuli kipitti sinne mihin olin sitä palloa heittänyt Nolostunut "Oho,otetaanko uusiks" mietti neiti. Otettiin me ja onnistuttiin.

Heti lähetys ruutuun vastakkaisesta suunnasta, kun edelliset. Loistavasti maahan menoon asti! Kävelin ruutuun palkkaamaan namilla. Ja sitten riehuttiin pallolla.

Lopuksi leikittiin merkin kiertämistä.Tarkoituksena saada lisää vauhtia merkille menoon. Vaikka Kipi kaiken muun tekeekin täydellä vauhdilla, merkki on kummallisen hidas. Aloitettiin läheltä ja siirryin aina askeleen taaksepäin joka kerran kierrosta palkaten. Ei mitenkään vauhdikkaita. Sitten heittelin palloa Kipin yli ja eteen. Nyt tuli vauhtia, mutta pysäytyksessä koira jäi tuijottamaan minusta poispäin,mihin pallo lensi. Sitten vein pallon merkin taakse juosten la lähetin Kipin hakemaan. Nämäkin vauhdikkaat ja pysäytys toimi oikein. Pari merkille pysäytyksestä palkaten.

Loput Keijon reeniajasta me hengailtiin ympäriinsä suurilla parkkialueilla. Lähettelin koiria kiipeämään korkeille auravalleille ja umpihankeen metsänpuolelle. Nillä oli hauskaa Nauru